19 / 04 / 2024

Uğur Polat:Bir şehrin gelişmesi inşaat faaliyetleriyle doğru orantılıdır!

Uğur Polat:Bir şehrin gelişmesi inşaat faaliyetleriyle doğru orantılıdır!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi orada yapılan İnşaat faaliyetleriyle doğru orantılıdır" dedi.



MÜSİAD Şube Derneği'nde gerçekleşen toplantıya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD Şubesi Başkanı Mehmet Balin, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Şahin, Muammer Zafer, Mehmet Çınar, Mehmet Güner, Rıza Murat Türksoy, Meltem Kavuk, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri ve Malatyalı işadamları katıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, iş adamlarının tek tek maddeler halinde hazırlanan sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyerek not aldı. 

MÜSİAD'ın Malatya'nın gelişmesi açısından çok önemli bir kurum olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu tarafından organize edilen ve ilimizde inşaat sektörünün karşılaştığı sorunlar hakkındaki raporları doğrultusunda belediye olarak yatırımcılarının sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı. 


OLMAZSA OLMAZIDIR 

Polat, "Yeşilyurt İlçemiz Malatya'nın gelişime açık bölgelerin başında gelmektedir. Bir şehrin bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi orada yapılan inşaat faaliyetleriyle doğru orantılıdır. Eğer bir bölgede inşaat faaliyetleri artarak devam ediyorsa o bölge hem gelişir, hem de büyür. İnşaat sektörünü yakinen bilirim ve yaşanan sıkıntıları sorunları çok iyi anlıyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman çözüm üretmeye hazırız. 


Memleketimize yapılan her yatırımı destekleriz ve kolaylık sağlarız" dedi. 

İnşaat alanında faaliyet gösteren Müteahhit ve iş adamlarının maddeler halinde belirlediği sorunları tek tek dinleyen ve anında cevap veren Polat, "Bizler yapıcıyız, yıkıcı değiliz. MÜSİAD Derneğimizin ve İş Adamlarımızın her zaman yanındayız onların sorunları bizim sorunlarımızdır. İnşallah bu şehrimizi bu ilçemizi hep beraber yöneterek büyüyüp gelişeceğiz. Hep birlikte yeniden inşa edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi. 


Malatya Sonsöz


Geri Dön