11 / 05 / 2024

Hacıfeyzullah Mahallesi kapalı pazar yeri

Hacıfeyzullah Mahallesi kapalı pazar yeri

Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yerinin açılışına sayılı günler kaldı, 475 tezgah kapasiteli kapalı pazar yerinin inşaatı ve çevre düzenlemesi sona erdi...

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kuşadası Blue Vista Hill Otel icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Hacı Feyzullah Mahallesi'nde bulunan Blue Vista Hill Otel satışa çıktı. Lüks otelin satış bedeli ise 80 milyon TL olarak belirlendi. 

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Erzurum'a 386 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kuşadası'nda 18.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 18 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Altındağ İlçesi Hacıbayram Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun'da 5 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Hacımiktat Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü aylık toplam 47 bin 500 TL bedelle 5 yıllığına kiraya verecek. 

Kuşadası'nda 6.4 milyon TL'ye icradan satılık konut imarlı arsa!

Kuşadası Satış Memurluğu, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi, 1865 ada 180 parselde yer alan konut imarlı arsayı 6 milyon 418 bin 750 TL'ye icradan satıyor...

Beyoğlu'nda 6.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Hacımimi Mahallesi, 145 ada, 40 parselde yer alan 3 katlı kargir binayı 6 milyon 124 bin 288 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Altındağ'da riskli alan kararı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Hacıbayram Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

TOKİ Konya Beyşehir 405 konut ile 18 dükkan ihalesi 31 Ekim'de!

TOKİ'nin Konya ili Beyşehir ilçesi Hacıakif Mahallesi 405 adet konut, 18 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Beyoğlu'nda 8 milyon TL'ye icradan satılık bina! 

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul Beyoğlu ilçesi Hacımimi Mahallesi'de bir adet binayı 8 milyon TL'ye satıyor. İhale, 25 Haziran günü saat 11:55'te düzenlenecek. 

Hacıfeyzullah Mahallesi kapalı pazar yeri Haberi

Hacıfeyzullah Mahallesi kapalı pazar yeri


Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yerinin açılışına sayılı günler kaldı. İnşaatı ve çevre düzenlemesi sona eren toplam 475 tezgah kapasiteli kapalı pazar yerinde faaliyet gösterecek esnafın belirlenmesi amacıyla noter huzurunda yapılan kura çekim işlemi de tamamlandı.


Kuşadası Belediyesi tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi’nde eski itfaiyenin bulunduğu 15 bin metrekarelik alana yaptırılan kapalı pazar yerinin inşaatı ve çevre düzenlenmesi tamamlandı. Kuşadası 1. Noteri huzurunda yapılan kura çekiminin ardından Salı günleri kurulacak olan sebze pazarı için 701 başvurudan 473 kişi, Çarşamba günleri kurulacak olan tekstil pazarı için yapılan 659 başvurudan 466 kişi, Cuma günleri kurulacak olan sebze pazarı için yapılan 806 başvurudan ise 475 esnaf pazar yerlerine kavuştu.


Kuşadası Belediyesi tarafından yaptırılan ve içerisinde 475 tezgâh kapasiteli pazar yerinde  düğün, toplantı gibi...