27 / 04 / 2024

Hacıveliler Mahallesi içme suyu sorunu

Hacıveliler Mahallesi içme suyu sorunu

Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyu sorunu çözüldü. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadıkları içme suyu sıkıntısını gidermek için sondaj çalışması gerçekleştirdi

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Üsküdar Hacı Harun Ekşi Camii’nin temeli atıldı!

Üsküdar Burhaniye Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Üsküdar Hacı Harun Ekşi Camii’nin temeli atıldı. Gerçekleşen temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Tekirdağ Elmalı'da içme suyu inşaatı başlıyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Elmalı Mahallesi'nde içme suyu projesinin inşaatı başlıyor.

TOKİ Ayaş Hacırecep Mahallesi teslim tarihleri!

Ankara Hacırecep Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamındaki 153 adet konutun teslim işlemleri, 06 Şubat - 10 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Manisa Hacıveliler yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıveliler Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması başlatarak, büyüyen mahallenin altyapı ihtiyacına cevap verdi.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

Manisa Akköy'de içme suyu hattı deposu yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı.

Şanlıurfa Siverek'in içme suyu sorunu çözüldü!

Siverek'in Gögercin kırsal mahallesi sakinlerinin 80 yıllık su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.

Denizli Boğaziçi’nin içme suyu sorununa neşter!

Denizli merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını hızla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Baklan ilçesinin Boğaziçi Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını çözdü.

Trabzon'da içme suyu tesisi arıtma tesisi inşaatı başladı!

TİSKİ, Ortahisar ilçesinin Ağıllı Mahallesi sınırları içerisinde, Karakaya Grup İçme Suyunun tümüne hizmet edecek şekilde, saniyede 200 litre/su kapasiteli içme suyu arıtma tesisi inşaatına başladı.

Alanya’ya 34 bin metre içme suyu hattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 18 milyon TL yatırımla 34 bin metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşüyor.

Kırşehir içme suyu isale hattı inşaat çalışmaları ne zaman tamamlacanak?

Yaşar Bahçeci, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Kırşehir içme suyu isale hattı yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve Murat Tekşut'tan bilgi aldı.

Silvan İçme Suyu Temin Projesi'nin inşaatı başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Silvan’ın içme suyu sistemini tamamen yenileyecek projenin startını verdi. Projeyle, Silvan’a 130 kilometre içme suyu şebekesi yapılacak.

Hacıveliler Mahallesi içme suyu sorunu Haberi

Hacıveliler Mahallesi içme suyu sorunu


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadıkları içme suyu sıkıntısını gidermek için sondaj çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, içme suyu sorunu giderildiği için mutlu olduklarını belirtti.


MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yapılanmasını sürdürürken, diğer yandan da içme suyu sorunu yaşanan yerlerde sondaj çalışması gerçekleştirerek, mahalle halkının hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıveliler Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışma ile mahalleye hayat verdi. Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyuna kavuşmasını sağlayan çalışma ile ilgili olarak MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Açılan sondaj kuyusu 180 metre derinlikte ve saniyede 5 litre su verebilecek kapasitede. Hacıveliler Mahallesi’nin ihtiyacı olan içme suyunu oldukça rahat bir şekilde karşılayacak olan bu çalışmanın başarılı bir şekilde sonuçlanması...