16 / 04 / 2024

Hadımköy Büyükçekmece yol çalışmaları Hadımköy Büyükçekmece altyapı çalışmaları

Hadımköy Büyükçekmece yol çalışmaları Hadımköy Büyükçekmece altyapı çalışmaları

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Büyükçekmece’de 5 yılda 1200 bina yenilendi!

Kentsel dönüşümde önemli bir yol kaydeden İstanbul Büyükçekmece’de son 5 sene içerisinde 1.200 bina yenilendi.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde satılık 3 arsa!

Öz-Ar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy-Deliklikaya Sanayi Bölgesi'ndeki 3 arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 27 milyon 650 bin 700 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'nin yolları yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Büyükçekmece'nin 4 mahallesinde asfaltlama çalışması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba mahallerinde sürdürüyor.

Büyükçekmece Sinanoba sahili yeniden düzenleniyor!

2015 yılında başlattığı yol yapım ve asfaltlama seferberliğini hız kesmeden devam ettiren Büyükçekmece Belediyesi, Sinanoba ve Güzelce mahallelerindeki yol yenileme ve yapım çalışmalarında da sona geldi.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Büyükçekmece Türkoba bölgesinin yol sorunu çözülüyor!

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, kış mevsiminden önce yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının tamamlanması için tüm bölgede denetimlerine hız verdi. İşte Başkan'ın açıklamaları...

Hadımköy- Büyükçekmece yolunda sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi. Her iki yolun altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi'nce tamamlandı.

Hadımköy-Büyükçekmece'deki altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Hadımköy Büyükçekmece yol çalışmaları Hadımköy Büyükçekmece altyapı çalışmaları Haberi

Hadımköy Büyükçekmece yol çalışmaları Hadımköy Büyükçekmece altyapı çalışmaları

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapımına başlanan 2 yeni yol, D-100 Karayolu ve Hadımköy gişeleri arasındaki trafik yoğunluğunu yüzde 30 oranında azaltması hedeflenirken çalışmalarda sona yaklaşıldı. 


Büyükçekmece Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladı 

Altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan Mehmet Yeşilgül Bulvarı'ndaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yolların planlanan zamanda bitirileceğini açıkladı. Büyükçekmece ve Hadımköy gişeleri arasındaki mesafeyi 4 kilometre kısaltan ve Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan 24'er metre genişliğinde 2 yol yapıldığını hatırlatan Başkan Akgün; "Bu yollardan bir tanesi Pelikan Hill Sitesi yanından gelip Mehmet Yeşilgül Bulvarı'ndan geçip Büyükçekmece'ye bağlanıyor. Diğer yol ise, Alkent Mahallesi ile Demir La Vida Yaşam Merkezi arasından başlıyor Tulip A Villan ve Göl Malikaneleri'nin önünden geçerek.

Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi önünden Büyükçekmece merkez...