25 / 04 / 2024

hadımköy kiptaş fiyat

hadımköy kiptaş fiyat

KİPTAŞ'ın 21 Ocak'ta başlattığı ve yarın bitecek Hadımköy Konutları II. Etap'a yapılan başvuru sayısı 6 bini geçti. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi!

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde dükkanların fiyatları ise 608 bin TL'den başlıyor...

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi!

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde daire ve ticari ünitelere yer veriliyor..

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

Yeni İstanbul Konutları Hadımköy fiyat!

Yeni İstanbul Konutları Hadımköy fiyat listesi 300 bin liradan başlıyor. Benna Grup İnşaat imzasını taşıyan Yeni İstanbul Konutları'nda teslimler Ocak 2018'de yapılıyor...

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat!

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Soyak Konforia Hadımköy fiyat listesi!

Soyak Konforia Hadımköy fiyat listesi 189 bin TL'den başlayarak değişiyor. Soyak Konforia Evleri projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Hadımköy Soyak Konforia fiyat tablosu!

Hadımköy Soyak Konforia fiyat tablosu 178 bin TL'den başlayarak, 709 bin 500 TL'ye kadar değişiyor. Soyak Konforia projesinde 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler yer alıyor...

Kiptaş Hadımköy 3. etapta cami, okul ve lojman inşaatı ihaleye çıkıyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap cami, okul ve lojman inşaat işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. Okul, cami ve lojman inşaatı 420 günde tamamlanacak.

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

Kiptaş Hadımköy'de inşaat başlıyor!

PLANLANAN konut sayısının neredeyse 50 katı talep alan Kiptaş Hadımköy Konutlarfnın inşaat sürecinde önemli bir adım daha atıldı. 1.544 konutluk projeyi inşa edecek şirket belirlendi.

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı için şantiye kuruluyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ihalesini alan firmaya geçtiğimiz hafta yer teslimi yapıldı. 1544 konutluk Kiptaş Hadımköy 3. etap için çalışmalar başladı. Peki ihaleyi hangi firma aldı?

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ne zaman başlıyor?

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatlarının yapım işi ihalesi sonuçlandı. 24 ayda tamamlanıp, teslim edileceği duyurulan Kiptaş Hadımköy 3. etap projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

hadımköy kiptaş fiyat Haberi

hadımköy kiptaş fiyat

512 konutun bulunduğu 75 metrekarelere 3 bin 861, 1.072 konutun bulunduğu 95 metrekarelere 2 bin ve 500 konutun bulunduğu 125 metrekarelere ise 264 başvuru yapıldı. toplam başvuru sayısı 6 bin 125.

Kampanyada 55 bin YTL'den başlayan fiyatlar ve aylık 0.82 faiz oranıyla konut satılıyor.

...