29 / 03 / 2024

Hadımköy rezerv Yapı Alanı imar planları

Hadımköy rezerv Yapı Alanı imar planları

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporları Değişikliği askıya çıktı.

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporları Değişikliği askıya çıktı.

Arnavutköy Hadımköy imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Sanayi Amaçlı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, Hadımköy Mahallesi “Rezerv Yapı Alanı” na İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon NİP ve 1/1000 Ölçekli Revizyon UİP Askı İlanı askıya çıktı.

İBB Hadımköy'de ekmek fabrikası kuracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan Halk Ekmek aracılığıyla Hadımköy'de modern bir ekmek fabrikası yapılacağını söyledi..

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde satılık 3 arsa!

Öz-Ar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy-Deliklikaya Sanayi Bölgesi'ndeki 3 arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 27 milyon 650 bin 700 TL olarak belirlendi.

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek!

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek. Soyak Yapı'nın yeni projesinde konutlar iki etap halinde teslim edilecek...

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınıyor!

İstanbul trafiğini rahatlatmak ve E-5'teki TIR trafiğini azaltmak için Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınacak. Günde yüzlerce kamyon ve TIR’ın giriş çıkış yaptığı ambarların bulunduğu araziye yeni karar doğrultusunda konut, alışveriş merkezi ve ticari alanlar yapılacak

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Bakan Özlü, Hadımköy'deki Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bölgede yapılacak 400 civarındaki sanayi tesisinin bir an önce tamamlanması ve üretime başlaması temennisinde bulundu.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin temeli atılacak!

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi, 30 Eylül Cuma günü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla yapılacak Açılış ve Temel Atma Töreniyle Türkiye’nin hizmetine arz edilecek.

Hadımköy rezerv Yapı Alanı imar planları Haberi

Hadımköy rezerv Yapı Alanı imar planları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 10 Haziran 2021 tarihli ve 1074979 sayılı yazısı ile; 25.02.2021 tarihinde onaylanan İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına askı süresi içerisinde yapılan itirazların değerlendirilmesi neticesinde; plan açıklama raporlarında yer alan maddi hataların düzeltilmesi suretiyle İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporları Değişikliğinin 6306 sayılı Afet Riskli Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, 1 nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 97. maddesi ve 3194 sayılı İmar Kanunun 9. maddesi uyarınca re'sen 10 Haziran 2021 tarihinde onaylandığı bildirildi.

Söz konusu Plan Açıklama Raporları, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b...