28 / 03 / 2024

Hakan Ayık nerede

Hakan Ayık nerede

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.

Sıfır km Citroen Jumper 691 bin 700 TL! 2023 model Citroen Jumper'da şaşırtan fiyatlar

Citreon resmi internet sitesinden 2023 Nisan fiyat listesi yayımladı. Her ne kadar  markanın ticari aracı  Citroen Jumper'a bu ay küçük bir zam gelse de yine de  691 bin 700 TL'lik başlangıç fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgehan Bilgiç tarafından kuruldu.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

SsangYong Korando'ya 2023 zammı! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

SsangYong Korando'nun 2023 Ocak ayı fiyatı resmen belli oldu! Ssangyong Korando bu ay küçük bir zam aldı. Peki, SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

En ucuz çelik Tefal çay makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! Tefal 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çay içmeyi çok sevenler için, mutlaka alınması gereken Tefal çay makinesi şimdi en ucuz fiyatıyla bu haberde. İşte, Tefal Çay Makinesi 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hakan Ayık nerede Haberi

Hakan Ayık nerede

Dünyanın sayılı uyuşturucu baronlarından olan 41 yaşındaki Hakan Ayık,  Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı.  Hakkında uluslararası polis teşkilatı Interpol’ün de yakalama kararı verilen Ayık hakkında New South Wales (Yeni Güney Galler Eyaleti) Yüksek Mahkemesi dava açtı.

MÜLKLERİ SATILACAK

Hürriyet'te yer alan habere göre; mahkeme Ayık’ın suçtan elde ettiği belirlenen gelir için 3.851.046 dolarlık ceza verildi. Söz konusu borcun ödenmesi için Ayık’ın sahibi olduğu mülklerin bir kısmına el konuldu. Davanın duruşması 15 Nisan sabahı gerçekleşecek. Anılan davada Ayık’ın katılmaması durumunda gıyabında karar alınacak. Mahkeme, el konulan mülklerin bir kısmını satıp 4 milyon dolara yakın borcu tahsil edecek.

Anılan dava sonucunda Ayık’ın Avusturalya’da yaşayan Av. Sevil Özaras temsil edecek. Hakan Ayık'la ilgili eyalet polisinin arama kararı yer alıyor. Hakan Ayık, 2010'da Tayland'ın Bankok...