27 / 04 / 2024

Hakan Demirel mimar

Hakan Demirel mimar

Hakan Demirel'e Altın Genç Mimar ödülü verildi. Hakan Demirel, Architecture+Design & CERA Ödülleri’nin TSMD, İstanbul SMD ve İzmir SMD’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye ayağında “Yılın En İyi Genç Mimarı” seçildi.

Hakan Demirel kimdir?

Mimar Hakan Demirel kimdir? Hakan Demirel bugüne kadar hangi projelere imza attı? Hakan Demirel hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Hakan Demirel 'in biyografisi...

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Hakan Külahçı, Salı Grubu toplantısında tecrübelerini anlattı!

SALI Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısına konuk olan iç mimar Hakan Külahçı, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Külahçı Antalya'nın ilk iç mimarlık şirketi olan Art-Mim'i kurduklarını anlattı.

Antalya Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından faaliyete geçirilen en önemli projeler arasında yer alan Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin inşaat aşamasının ardından dekorasyon ve teşrifat çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Ankara Etimesgut Mimar Sinan Camisi'nin temeli atıldı!

Etimesgut Güzelkent Mahallesi'ne inşa edilecek Mimar Sinan Camisi'nin temeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından atıldı.

Hakan Kıran’ın Erenköy binasındaki kaçak kat yıkılacak mı?

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, ranta izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

Hakan Dölgen kimdir?

Mimar Hakan Dölgen kimdir? Mimar Hakan Dölgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Dölgen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hakan Dölgen..

Hakan Helvacıoğlu dekorasyon tutkunları ile buluşuyor!

Crate and Barrel’ın her ay Türkiye’nin ünlü bir mimar ve tasarımcılarının seçimleriyle hayata geçirdiği “Picks by Pros” projesi, Eylül ayında Hakan Helvacıoğlu’nu ağırlıyor.

Suyabatmaz Demirel Mimarlık Ofisi'ni tanıyalım!

Mar Yapı'nın Güneşli’de hayata geçireceği G Yoo projesini tasarlayan Suyabatmaz Demirel Mimarlık ofisinin temeli 1995'te Viyana’dan İstanbul’a dönen Mimar Arif Suyabatmaz tarafından atıldı. İşte ayrıntılar...

Suyabatmaz Demirel Siska İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Suyabatmaz Demirel Siska İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, Hakan Demirel Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde, Beşiktaş'ta kuruldu.

Hakan Demirel mimar Haberi

Hakan Demirel mimar

Hindistan merkezli köklü mimarlık dergisi Architecture + Design tarafından, uluslararası vitrifiye markası CERA’nın katkılarıyla Güney-Doğu Asya ülkelerinde düzenlenen, 11. Architecture+Design & CERA Ödülleri 15 Kasım Cumartesi akşamı, İstanbul’da Park Bosphorus Hotel’de yapılan törenle sahiplerini buldu.

Yarışmada Türkiye’nin En İyi Genç Mimarı olarak ülkemizi temsil eden Suyabatmaz Demirel Mimarlık ortaklarından Hakan Demirel, Architecture+Design & CERA Ödülleri’nde “The Golden Emerging Architects” (Altın Genç Mimarlar) ödülünü alma başarısını gösterdi.

Bu sene Türkiye’nin ilk kez katılım gösterdiği ve aynı zamanda ev sahipliği yaptığı Architecture+Design & CERA Ödülleri’nin Türkiye ayağı TSMD, İstanbul SMD ve İzmir SMD’nin katkılarıyla gerçekleşti. Süha Özkan’ın başkanlık ettiği ve Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu, Hasan Çalışlar ile Derya Akdurak'ın yer aldığı jüri heyeti, yaptıkları değerlendirme sonucunda Hakan Demirel’i Türkiye’nin En İyi Genç...