27 / 04 / 2024

hakan erilkun kentsel dönüşüm

hakan erilkun kentsel dönüşüm

GM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan konut sayısı ve kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Kentsel dönüşümde yeni dönemle birlikte süreç hızlanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinin daha hızlı olacağını açıkladı.

İstanbul'un o ilçesine kentsel dönüşüm müjdesi!

İstanbul'daki en kalabalık ilçelerden olan Bahçelievler'de, belediye meclisi kentsel dönüşüme hız kazandıracak 4 önemli karar aldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projeleri yatırımcılara sunulacak!

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, ilçede gerçekleşecek kentsel dönüşüm projelerinin tanıtımlarının yapılacağını açıkladı. 

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilal Ceylan ve Hakan Ceylan ortaklığında kuruldu.

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Hakan Bahadır: Sadece maddi kayıp var!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm için boşaltılan bina çöktü. Çöken bina aile ilgili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır;" Yaralı ve ölüm vakamız yok, sadece maddi kayıp var" dedi...

Türkiye'de 200 bin bina kentsel dönüşüme girdi! 

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, Türkiye'de 200 bin binanın kentsel dönüşüm kapsamına girdiğini söyledi. Ayrıca, 1.2 milyon adet binanın kentsel dönüşüm için sırada olduğunu belirtti. 

Hakan Çatalkaya'dan kaliteli hayat formülü!

Son dönemde “Kentsel dönüşüm ve imar affı uzmanı” unvanıyla medyada boy gösteren İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, kaliteli hayatın formülünü verdi.

Kepez'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı gerçekleştirildi!

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

hakan erilkun kentsel dönüşüm Haberi

hakan erilkun kentsel dönüşüm

Kentsel Dönüşüm çerçevesinde 2014 yılında 12.384 binanın yıkımı gerçekleşti. 2015 yılında 17.872 olan bu rakam 2016 yılında 19.600’e çıktı. Bunun da etkisiyle İstanbul’da her gün 350 ailenin taşındığını ifade eden TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, ‘Verilere baktığımızda her gün 50 konutun yıkıldığı ve her gün 350 ailenin yeni konuta geçtiği sonucuna ulaşıyoruz. Bir yılda 110.000 konutta ilk defa yaşam başlıyor. Sıfır eve geçişlerde en düşük oran toplamda yüzde 14’lük pay ise Temmuz ve Ağustos dönemlerinde yaşanıyor’ dedi.


Hakan Erilkun, bu geçişlerde Kentsel Dönüşümün büyük etkisi olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Birinci derecede deprem kuşağında bulunan ve bu konuda acı deneyimlere sahip ülkemizde insanlar elbette ki güvenli binalarda oturmak istiyor. İşte bu nedenle köklü bölge ve binalarda oturan herkesin...