24 / 04 / 2024

Hakan Hamdi Varol kimdir

Hakan Hamdi Varol kimdir

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İş Geliştirme ve Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Hamdi Varol görevinden ayrıldı.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Genel Müdürü oldu!

Deniz GYO'nun 3 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Hakan Hamdi Varol, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İş Geliştirme ve Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Hamdi Varol görevinden ayrıldı.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Genel Müdürü oldu!

Deniz GYO'nun 3 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Deniz GYO'nun 20 Haziran tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı.

Hamdi Varol, Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne seçildi!

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

Hakan Erilkun: 2014 yılında emlak sektörü yüzde 10 büyür!

EMLAK sektörünün 2013'te beklentilerin üzerinde bir grafik çizdiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, yapı ruhsatlarındaki artışın büyümenin habercisi olduğunu ve kasım itibarıyla satış adedinin 900 bine geldiğini belirtti...

Nihat Özdemir ile Hamdi Akın Sabiha Gökçen'de ortak mı oluyor?

Havada sürpriz ortaklık iddiası...Reuters’ ın haberine göre, Hamdi Akın’ ın ortağı olduğu TAV, Sahiba Gökçen’ in yüzde 40 hissesini satın almak için görüşmeler yapıyor....

Hakan Yalçın: Binalara enerji kimlik belgesi adımlarını destekliyoruz!

Yalçınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip olması konusuna çok önem veriyoruz ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bu konuda attığı adımları destekliyoruz” şeklinde konuştu...

Ahmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Şırnak’ın il olduğu 1989 yılında belediye başkanı olarak tanınan Ahmet Hamdi Yıldırım, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ahmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Hamdi Sedefçi: Hızlı tren Edirne ekonomisine çok şey katacak!

Hamdi Sedefçi: "Edirne, çalışan ve zenginlerin kenti olsun istiyorum. Burada yaşasınlar, sabah İstanbul'daki işlerine trenle gitsinler, akşam, hafta sonu parayı Edirne'de harcasınlar, Edirne'de bu şans var."

Hamdi Akın: Yeni projem Türkiye'nin ihtiyacı benim de hayalim!

Akfen Holding Başkanı Hamdi Akın’ın aklında yepyeni bir proje var. Akın bu kez kendi şirketleri için değil, Türkiye’nin büyük altyapı projelerine kaynak sağlayacak bir fon oluşturmayı hedefliyor.

Birhan Varol kimdir?

Logo İnşaat’ın Genel Müdürü ve aynı zamanda mimar olan Birhan Varol kimdir? Logo İnşaat’ın Genel Müdürü Mimar Birhan Varol hangi projelere imza attı? İşte Mimar Birhan Varol ve projeleri...

Hakan Tartan Basmane Çukuru'na talip oldu!

Yeni Asır'daki fare yuvası haline gelen çukur ile ilgili çıkan haberlerin ardından incelemede bulunan Konak Belediye Başkanı Hakan Başkan "Büyükşehir yetkiyi bana versin hemen temizleyeyim" dedi

Hakan Yılmaz kimdir?

Yılmaz İnşaat’a Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz kimdir? Hakan Yılmaz ile Yılmaz İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Yılmaz'ın biyografisi ve Yılmaz İnşaat projeleri...

Hakan Hamdi Varol kimdir Haberi

Hakan Hamdi Varol kimdir

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür yardımcısının görevden ayrılması hakkında açıklama yaptı.


Deniz GYO İş Geliştirme ve Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Hamdi Varol, 31 Aralık 2017 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.


Deniz GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin İş Geliştirme ve Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Hamdi VAROL,  31.12.2017 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla...