29 / 03 / 2024

hakan kıran istanbul park

hakan kıran istanbul park

Ünlü mimar Hakan Kıran imzasını taşıyan Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’daki İstanbul Park Projesi’nin birinci bölümü tamamlandı...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıran tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

hakan kıran istanbul park Haberi

hakan kıran istanbul park

Mimari projesi Hakan Kıran Mimarlık tarafından yapılan Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’daki İstanbul Park hayata geçiyor.


Yeşil alan, park, yaya geçidi, çeşme, bazı mimari eserler ile lale figürlü bir binanın yer aldığı ve iki aşamada bitirilmesi planlanan İstanbul Park Projesi’nin birinci aşaması tamamlandı. Kazan’daki İstanbul Park Projesi’nin biten birinci bölümünün açılışı 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirildi.


7 Temmuz’daki Yaz Üniversite Olimpiyatları’na yetiştirilen İstanbul Park Projesi’nin yaya köprüsü ve lale figürlü kulenin bulunduğu ikinci bölümünün inşaatına ise Olimpiyatlar bittikten sonra başlanacak. Şehrin yeni gelişen konut bölgesinin merkezinde, Zafer Parkı’nın devamını oluşturan yeşil kuşağın Kazan nehri ile birleştiği prestijli bir noktada yer alan proje, Türkiye’ye özgü özellikleri ile öne çıkıyor.


Kazan’da hayata geçirilen İstanbul Park Projesi hakkında bilgi veren Hakan Kıran Mimarlık AŞ Kurucu Ortağı...