24 / 04 / 2024

Hakan Timur kimdir

Hakan Timur kimdir

Türkiye İşverenler Sendika Konfederasyonu (TİSK) önderliğinde ilk ulusal uygulamasını başlatan Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN), Türkiye’deki genç işsizliği sorununun çözümü için 21 üye şirketin desteğiyle bir yol haritası ortaya koymayı hedefliyor.

Hakan Aran kimdir? İş Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Hakan Aran ne zaman ve nerede doğdu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hakan Aran’ın biyografisi...

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hakan Bulgurlu, Hong Kong’da hangi alanda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev yapıyor?

Hakan Bulgurlu kimdir? Koç Holding’de ne zaman çalışmaya başladı? Hangi alanlarda çalışmalar yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Hakan Bulgurlu ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Erden Timur iki yeni şirket kurdu!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ile yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Hakan Timur kimdir Haberi

Hakan Timur kimdir

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, genç işsizliğinin azaltılması amacıyla oluşturulan 

Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN) Projesi’ne destek verdi.


Türkiye İşverenler Sendika Konfederasyonu (TİSK) önderliğinde ilk ulusal uygulamasını başlatan Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN), Türkiye’deki genç işsizliği sorununun çözümü için 21 üye şirketin desteğiyle bir yol haritası ortaya koymayı hedefliyor.


Akçansa İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Timur’un imzaladığı sözleşme kapsamında Akçansa, genç istihdamın azaltılması için çalışarak, gençlerin eğitim hayatından işgücü piyasasına geçişlerine destek verecek.



Hacıkamiloğlu: “Genç ve yenilikçi beyinleri aramızda görmek, Akçansa’ya güç katıyor”


Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, genç istihdamına verdikleri önemin altını çizerek, “Akçansa olarak, başarıya ulaşmada insan kaynağının büyük önem taşıdığının bilinciyle hareket ediyoruz. Bir yandan uyguladığımız İK politikaları sayesinde, çalışanlarımıza bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü...