19 / 04 / 2024

hakkari terör mağduru aileleri

hakkari terör mağduru aileleri

Hakkari Yüksekova'da Toplu Konut İdaresince (TOKİ) terör mağdurları için inşa edilen ve yapımı tamamlanan bin 256 konut, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Kiracı mağduru doktor: Evinizi kiraya verirken on kez düşünün! Tahliye davaları 10-12 ay sonra görülüyor!

Kiracı mağduru olan ve 20 aydır kiracısı ile sorunlar yaşayan Uzman Doktor Dağıstan Ayan, ev sahiplerini uyardı. Ayan, X sosyal medya hesabından "Evinizi kiraya verirken on kez düşünün" dedi ve tahliye davalarına değindi. İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

6 misli kira talebi kepenk indirtti! Bir lokanta daha fahiş kira artışı mağduru oldu!

Aydın Didim’de yer alan Bahçıvan Pide Salonu da fahiş kira artışı mağduru oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Arsa alacaklar dikkat! Müstakil ev hayali kurarken arsa mağduru olmayın! 

Müstakil yaşam isteğiyle arsa satışları her geçen gün artıyor. Uzman isimler konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak "Müstakil ev hayali kurarken arsa mağduru olmayın" uyarısında bulundu. İşte arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Bakanlıktan son dakika müjdesi geldi! Belgesiyle gelen kişi başı 1200 TL yardımı anında kapacak!

Bugün itibariyle Türkiye Cumhuriyeti'nin terör mağdurları ve ailelerine aylık 1200 TL ödeme yapacağı resmi olarak açıklandı. Haberin devamını okuyun…

İslam Memiş: Dolar yatırımı ağrıma gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “dolar yatırımı konusunda dolar yatırımı ağrıma gidiyor” dedi. İşte haberin detayları!

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Binlerce evim mağduru paralarını 1 ay içinde alabilecek!

Binlerce evim mağduru için fesih düzenlemesi yapıldı. Yeni düzenleme ile mağdurlara paralarını 1 ay içinde alabilme imkanı sunulacak...

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

hakkari terör mağduru aileleri Haberi

hakkari terör mağduru aileleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından terör mağdurları için hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan bin 256 konut, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere görei Hakkari Yüksekova'da huzur ve güvenliğin tesisi amacıyla 4 sene önce PKK'lı teröristlere yönelik olarak başlatılan, "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu"ndan sonra teröristlerin neden olduğu mağduriyetin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Terör saldırılarında konutları yıkılan ya da kullanılamayacak durumda olanlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı TOKİ tarafından Esenyurt Mahallesi'nde inşa ettirilen, doğal gaza uyumlu, çevre düzenlemeleri, park, taziye evi, cami, okul ve iş yerleri ile modern standartlarda inşa edilen 3 bin 63 konut, büyük ölçüde tamamlandı. Bunlardan inşaatı tamamlanan bin 256 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle yoğunluk oluşmaması için konutlar...