25 / 04 / 2024

Hakkı Yeten Tesisleri

Hakkı Yeten Tesisleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe'yle yapacakları derbiye lider gideceklerini anımsatarak, maçla ilgili iyi niyetli olduklarını söyledi.

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

Turizm tesisleri için kiralama süresi 10 yıla düşürüldü!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik’ te yapılan değişiklik ile günübirlik turizm tesisleri için 20 yıl olan kiralama süresi 10 yıla indirildi...

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

Beşiktaş'a Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü'nü kullanma hakkı verilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Tesisleri için acele kamulaştırma!

2016 yılı yatırım programında yer alan “Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Projesi” kapsamındaki Kahramanmaraş-Afşin İçmesuyu Tesisleri işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Mahmut Çelikcan:Yüreğir'in çeşitli bölgelerine spor tesisleri yapıyoruz!

Adana Yüreğir Belediyesi gençleri sporla buluşturuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Yüreğir Belediyesi sporda iddialı” diyerek Yüreğir'de yapılan spor tesisleri çalışmaları hakkında konuştu

BJK Hakkı Yeten Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe'yle yapacakları derbiye lider gideceklerini anımsatarak, maçla ilgili iyi niyetli olduklarını söyledi.

Lef Yapı İnşaat Telekomünikasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lef Yapı İnşaat Telekomünikasyon Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Bal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi'nde kuruldu.

NR Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NR Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Rizgar Sak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi'nde kuruldu.

Hakkı Yeten Tesisleri Haberi

Hakkı Yeten Tesisleri

Siyah-beyazlı kulübün yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nin açılışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Fikret Orman, Süper Lig'de Fenerbahçe'yle yapacakları derbi maçla ilgili değerlendirmede bulundu.


Ligin bir maraton olduğunu anlatan Orman, "Ligin daha üçte ikisi bitmedi. 13 maçımız var. Beşiktaş lider, Fenerbahçe'yle Kadıköy'de yapacağımız maça da lider gidiyoruz. Çok önemli bir şey. İyi niyetliyiz, Allah da niyetimizi biliyor. Niyetimiz gibi olsun istiyoruz" diye konuştu. 


Orman, yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'yle ilgili bir soru üzerine ise "Fulya bizim için çok önemli bir yer. Biz bu semtin takımıyız. Burayı çok önemsiyorum. İmkanlarımız çok kötüydü. Çocuklar burada sakatlanıyordu. Yapmak bize nasip oldu. Bunun için çok mutluyum. Altyapıya yatırıma devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


Açılış töreninin ardından oynanan gösteri maçında kısa süre almasıyla ilgili de Fikret Orman, "Ankara'ya gitmem...