25 / 04 / 2024

BJK Hakkı Yeten Tesisleri açıldı!

BJK Hakkı Yeten Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe'yle yapacakları derbiye lider gideceklerini anımsatarak, maçla ilgili iyi niyetli olduklarını söyledi.



Siyah-beyazlı kulübün yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nin açılışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Fikret Orman, Süper Lig'de Fenerbahçe'yle yapacakları derbi maçla ilgili değerlendirmede bulundu.


Ligin bir maraton olduğunu anlatan Orman, "Ligin daha üçte ikisi bitmedi. 13 maçımız var. Beşiktaş lider, Fenerbahçe'yle Kadıköy'de yapacağımız maça da lider gidiyoruz. Çok önemli bir şey. İyi niyetliyiz, Allah da niyetimizi biliyor. Niyetimiz gibi olsun istiyoruz" diye konuştu. 


Orman, yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'yle ilgili bir soru üzerine ise "Fulya bizim için çok önemli bir yer. Biz bu semtin takımıyız. Burayı çok önemsiyorum. İmkanlarımız çok kötüydü. Çocuklar burada sakatlanıyordu. Yapmak bize nasip oldu. Bunun için çok mutluyum. Altyapıya yatırıma devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


Açılış töreninin ardından oynanan gösteri maçında kısa süre almasıyla ilgili de Fikret Orman, "Ankara'ya gitmem gerekiyor. O yüzden erken bıraktım. Temsili olarak oynadık. Hoş bir gün yaşadık" şeklinde görüş bildirdi.


AA



Bu haber AMK Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Beşiktaş Kulübü için tarihi öneme sahip olan BJK Hakkı Yeten Tesisleri, bir dizi yenileme çalışmasından sonra yeniden açıldı. Beşiktaş Fulya’da restorasyonu tamamlanan BJK Hakkı Yeten Tesisleri açılış töreni yapıldı.

Törene, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Deniz Atalay, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Genel Koordinatör Levent Çifter, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beşiktaş’ın eski futbolcuları ve davetliler katıldı.

Başkan Fikret Orman yaptığı konuşmada, “Hepimizin burada anıları var. En önemli başarılarımızı burada yaşadık. Kulübümüzle semtimizin birleştiği yerdir burası. O yüzden bu yatırım çok önemlidir. Biz yönetim kuruluna seçildiğimizde imkanlar çok kısıtlıydı. Ama çok şükür ki bu dönemleri aştık. Bu tesis, altyapıya ne kadar çok önem verdiğimizin de bir göstergesidir. Buradan sonra birkaç tane daha girişimimiz olacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne de ek sahalar inşa edeceğiz. Bu tesisi Beşiktaş’a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bizim ilkemiz olan “Şerefinle oyna hakkınla kazan” sözünü tüm spor camiasına göstermeye çalışıyoruz. Sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Yıllardır bu olaylardan en çok mustarip olan kulüp olarak empati yapabiliyoruz. Biz her zaman mazlumun ve haklının yanına olmaya çalışıyoruz. Bu tesisimizin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ise, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Spor Müdürlüğümüzün Beşiktaş ile imzaladığı protokol dolayısıyla bu tesislerin yapımına yardımcı olduğumuzu düşünüyorum. Gençlerimize bu tesisleri emanet etmek istedik. Başkanımız Fikret Orman Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum. Burada bize inşaat esnasında kolaylıklar sağlayan tüm Beşiktaş çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

RIZA ÇALIMBAY’IN SÖZLERİ

Beşiktaş’ın eski kaptanı Rıza Çalımbay da, “Her şeyden önce bize burayı kazandıran isimlere teşekkür ederim. Biz Şeref Stadı’nda yetiştik. Bize tesis yapılacağı söylendiğinde inanamamıştık. Biz burada tarih yazdık. Beşiktaş’ın en önemli sezonları, en önemli başarıları burada yaşandı. İlk çim sahayı burada yaşadık. Dört dörtlük bir takımımız vardı. Takım ruhumuz sayesinde birçok başarılar yaşadık. Bu tesislerin yapımında emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım. Hayırlu uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

Beşiktaş’ın genç futbolcularından Eslem Öztürk ise Avrupa standartlarında bir tesis olduğunu belirterek, “Ben burada 2 yıl futbol oynadım ve devamında A takıma kadar yükseldim. Dilerim ki benim gibi genç futbolcular buradan yetişir. Emeği geçenlere teşekkürler” dedi.

Açılış töreni sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.


AMK


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Beşiktaş Fulya'da restorasyonu tamamlanan BJK Hakkı Yeten Tesisleri açılış töreni yapıldı


Törene, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Deniz Atalay, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Genel Koordinatör Levent Çifter, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beşiktaş'ın eski futbolcuları ve davetliler katıldı.


Başkan Fikret Orman yaptığı konuşmada, "Hepimizin burada anıları var. En önemli başarılarımızı burada yaşadık. Kulübümüzle semtimizin birleştiği yerdir burası. O yüzden bu yatırım çok önemlidir. Biz yönetim kuruluna seçildiğimizde imkanlar çok kısıtlıydı. Ama çok şükür ki bu dönemleri aştık. Bu tesis, altyapıya ne kadar çok önem verdiğimizin de bir göstergesidir. Buradan sonra birkaç tane daha girişimimiz olacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne de ek sahalar inşa edeceğiz. Bu tesisi Beşiktaş'a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bizim ilkemiz olan "Şerefinle oyna hakkınla kazan" sözünü tüm spor camiasına göstermeye çalışıyoruz. Sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Yıllardır bu olaylardan en çok mustarip olan kulüp olarak empati yapabiliyoruz. Biz her zaman mazlumun ve haklının yanına olmaya çalışıyoruz. Bu tesisimizin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ise, "Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Spor Müdürlüğümüzün Beşiktaş ile imzaladığı protokol dolayısıyla bu tesislerin yapımına yardımcı olduğumuzu düşünüyorum. Gençlerimize bu tesisleri emanet etmek istedik. Başkanımız Fikret Orman Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum. Burada bize inşaat esnasında kolaylıklar sağlayan tüm Beşiktaş çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Beşiktaş'ın eski kaptanı Rıza Çalımbay da, "Her şeyden önce bize burayı kazandıran isimlere teşekkür ederim. Biz Şeref Stadı'nda yetiştik. Bize tesis yapılacağı söylendiğinde inanamamıştık. Biz burada tarih yazdık. Beşiktaş'ın en önemli sezonları, en önemli başarıları burada yaşandı. İlk çim sahayı burada yaşadık. Dört dörtlük bir takımımız vardı. Takım ruhumuz sayesinde birçok başarılar yaşadık. Bu tesislerin yapımında emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım. Hayırlu uğurlu olsun" ifadesini kullandı.


Beşiktaş'ın genç futbolcularından Eslem Öztürk ise Avrupa standartlarında bir tesis olduğunu belirterek, "Ben burada 2 yıl futbol oynadım ve devamında A takıma kadar yükseldim. Dilerim ki benim gibi genç futbolcular buradan yetişir. Emeği geçenlere teşekkürler" dedi.


Açılış töreni sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.


GÖSTERİ MAÇININ GALİBİ ÇEBİ'NİN TAKIMI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra siyah-beyazlı ekibin eski teknik direktör ve futbolcuları, törenin ardından gösteri maçı için sahaya çıktı.


Karşılaşmada siyah takımın kaptanlığını Fikret Orman yaparken, beyaz ekipte ise kaptanlık pazubandını Ahmet Nur Çebi taktı.


Orman'ın işleri sebebiyle kısa süre forma giydiği mücadelede beyaz takım, siyah takımı 8-4 yendi.


Habertürk




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile deplesmanda oynayacakları derbi hakkında konuştu. Orman, ''Lig bir maraton. Ligin daha üçte ikisi bitmedi. 13 maçımız var. Beşiktaş lider, Fenerbahçe'yle Kadıköy'de yapacağımız maça da lider gidiyoruz. Çok önemli bir şey. İyi niyetliyiz, Allah da niyetimizi biliyor. Niyetimiz gibi olsun istiyoruz'' dedi.


Hakkın Yeten Tesisi açıldı


Beşiktaş'ın Fulya'da restorasyonu tamamlanan BJK Hakkı Yeten Tesisleri açılış töreni dün yapıldı. Etkinliğe başkan Fikret Orman yönetim kurulu, Siyah-Beyazlı eski efsane futbolculardan Rasim Kara, Rıza Çalımbay, Metin Tekin, Feyyaz Uçar, Mehmet Özdilek, Tayfur Havutçu, Erkan Arseven, Ali Cansun, Baki Mercimerk ve davetliler katıldı.



Orhan CAN/Cumhuriyet



Geri Dön