29 / 03 / 2024

Hakyapı Yeşilbağ Evleri pendik

Hakyapı Yeşilbağ Evleri pendik

Hakyapı Yeşilbağ Evleri 10 katlı tek blok halinde yükseliyor, Fiyatların 450 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede satışlar önümüzdeki hafta başlıyor...

Barınma krizi nasıl çözülür? Doç. Dr. Melih Yeşilbağ tek tek açıkladı!

Doç. Dr. Melih Yeşilbağ son dönemlerde gündemden düşmeyen konut sektörü ile ilgili açıklamalar yaptı. Yeşilbağ konutun yatırım aracı olmaktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Barrier Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrier Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şanlı ve Toygun Yeşilbaş ortaklığında kuruldu.

Pts İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pts İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedel ile Muammer Kahveci ve Muzaffer Yeşilbaş ortaklığında kuruldu.

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşilbaş ve Gülseren Özbek ortaklığında kuruldu.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Hidra Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hidra Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Sivas Paşabahçe'ye Yamaç Evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi il dışından gelen misafirlerin konaklaması için Paşabahçe de Yamaç Evlerini inşa etmeye başladı.

Ayşem Matbaa İnşaat Ve Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşem Matbaa İnşaat Ve Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Yeşilbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Keçiören’de eski evlere rağbet arttı!

Kentsel Dönüşüm ve Emlak Uzmanı Ahmet Yeşilbağ, Ankara Keçiören’deki Kamil Ocak ve Güçlükaya Mahalleleri'nin kentsel dönüşümün en çok yaşandığı mahalleler olduğunu söyledi. Yeşilbağ, eski binalardan daire alanların sayısının artığını söyledi.

Yeşilyaka Büyükçekmece Konutları güncel liste fiyatları!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan Yeşilyaka Evleri projesi, Mesa-Nurol İş Ortaklığı imzasıyla yükseliyor.

Hakyapı Yeşilbağ Evleri pendik Haberi

Hakyapı Yeşilbağ Evleri pendik


Hakyapı Yeşilbağ Evleri, Pendik Yeşilbağlar'da hayata geçiriliyor. 10 katlı tek blok halinde yükselen projede satışlar önümüzdeki hafta başlıyor.


Yeşilbağ Evleri 68 adet konuttan meydana geliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Pendik Yeşilbağ Evleri'nde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutların alanı 100 metrekare, 3 oda 1 salon konutların alanı ise 150 metrekare olarak tasarlandı.


Hakyapı Yeşilbağ Evleri'nde kapalı otopark alanları, güvenlik, çardak dinlenme ve barbekü alanları, açık ve kapalı çocuk oyun parkları, toplantı salonu, spor salonu mevcut.


Teslimleri Haziran 2018'de gerçekleşecek olan Hak Yapı Yeşilbağ Evleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Pendik Marina'ya 5 dakika mesafede yer alıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde taksit imkanından yararlanabiliyor.