19 / 04 / 2024

Haldun Fırat Köktürk kimdir

Haldun Fırat Köktürk kimdir

İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) konsorsiyumunda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk, "Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak" dedi.

Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda Göktürk'te yükseliyor. Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Fındık fiyatlarına büyük zam! Türk lirası bazında rekor seviyeye çıktı

Yüksek enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki zam furyasına fındık da eklendi. Sezon başında kilogramı 24 lira olan fındık Türk lirası bazında rekor seviyeleri gördü.

Göktürk'te sahte senetle 210 milyon liralık villa vurgunu!

Göktürk'te Cemalettin Sevinç adına iddiaya göre 26.5 milyon dolarlık sahte senet düzenledi. Hazırlanan senedin üzerine taşırıldığı belirlendi. ve Mahkeme 4 sanık hakkında delil yetersizliğinden beraat verdi. 

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli Barış Pala tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Geoteknik Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan  Fırat tarafından kuruldu. 

Göktürk Panorama Evleri Sitesi'nde 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan Panorama Evleri Sitesi'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eyüpsultan Göktürk imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 1338 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan değişikliği ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıda...

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat tarafından kuruldu.

Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) konsorsiyumunda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk, "Yeni Havalimanı Türk müteahhitlere önemli kapılar açacak" dedi.

Haldun Fırat Köktürk kimdir Haberi

Haldun Fırat Köktürk kimdir


İstanbul Yeni Havalimanı (İYH) konsorsiyumunda yer alan Limak Yatırım Havalimanları Direktörü Haldun Fırat Köktürk, “İYH, Türk müteahhitliğine yurt dışında önemli kapılar açacak. Limak olarak bizle iş birliği yapmaya Çin ve diğer Uzakdoğu ülkeleri ile Rusya’dan ciddi ilgi var. Çinli ortaklar bazı projelere beraber girmek istiyorlar özellikle Avrupa’daki bizim uzmanlığımızdan dolayı bazı projeler için finansal partnerların ilgisi var” diye konuştu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, şirketin yurt dışındaki havalimanı projeleri ile ilgili DHA’ya yaptığı açıklamada, inşaat ve işletme olarak ilgilendikleri projeler olduğunu belirten Göktürk, “Hindistan’da, Avrupa’da takip ettiğimiz projeler var. Yine işletme olarak Doğu Avrupa’da gündemde olan havalimanları ilgimiz dahilinde. Ortadoğu’da da Limak olarak çok ciddi projelere imza atıyoruz. Burada da hükümetlerden bizim operasyonla ilgili tecrübemize ilgi var. Bir...