19 / 04 / 2024

Halef Keklik

Halef Keklik

Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Merakla beklenen Redmi K60 Ultra'nın görüntüsü sızdı! 

Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC ile Redmi K50 Ultra, geçen yıl Ağustos ayında Çin'de piyasaya sürüldü. Olası bir halef olan Redmi K60 Ultra hakkında söylentiler Web'de şimdiden dolaşmaya başladı. 

Keklik Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keklik Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Keklik tarafından kuruldu.

Akeklik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akeklik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keklik tarafından kuruldu.

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ebru Tuğçe Gezici ve Halef Gezici ortaklığında kuruldu.

Ne dolarda ne altında! İslam Memiş, yeni yatırım aracını açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, merak edilen soruları kendi Youtube yayınında yanıtladı. Memiş, yatırımcılara "Keklik gibi avlanacaksınız" diyerek ciddi uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Gfh Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gfh Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Suha Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suha Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Keklik ve Şeref Haluk Aydınoğlu ortaklığında kuruldu.

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Keklik tarafından kuruldu.

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mücahid Tırmık, Musa Keklik ve Ömer Faruk Yüce ortaklığında kuruldu.

Ertuğ Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğ Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Keklik tarafından kuruldu.

Halef Keklik Haberi

Halef Keklik

Harita mühendisleri ile Şehir dan sonra böyle devam edecek. Bizm planlamacıları ile belediyeciye bu kenti düzeltmek için sizlerle binasında bir araya geldi. Ortaklaşmamız lazım. Bu çalışmaları Toplantı da Ağrı da imar düzeni, sadece belediyede çalışan üç ya da Ağrı nasıl düzenlenir, Kentte yaşanan dört arkadaşın yapması doğru değil, sıkıntıların nasıl düzeltileceğine yönelik Bundan sonra piyasada çalışan ve tartışmalar yapıldı. 


Toplantı da konuşan tecrübesi bizden daha iyi olan Ağrı belediye eş başkan yardımcısı arkadaşlarla ortaklaşarak Ömer Polat," Bu toplantılarımız bun- çalışmalarımızı sürdüreceğiz" 4'te Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. 


Ağrı...