20 / 04 / 2024

Halef Keklik: Ağrı İmar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer!

Halef Keklik: Ağrı İmar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer!

Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.



Harita mühendisleri ile Şehir dan sonra böyle devam edecek. Bizm planlamacıları ile belediyeciye bu kenti düzeltmek için sizlerle binasında bir araya geldi. Ortaklaşmamız lazım. Bu çalışmaları Toplantı da Ağrı da imar düzeni, sadece belediyede çalışan üç ya da Ağrı nasıl düzenlenir, Kentte yaşanan dört arkadaşın yapması doğru değil, sıkıntıların nasıl düzeltileceğine yönelik Bundan sonra piyasada çalışan ve tartışmalar yapıldı. 


Toplantı da konuşan tecrübesi bizden daha iyi olan Ağrı belediye eş başkan yardımcısı arkadaşlarla ortaklaşarak Ömer Polat," Bu toplantılarımız bun- çalışmalarımızı sürdüreceğiz" 4'te Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. 


Ağrı Memleket


Geri Dön