24 / 04 / 2024

ağrı imar

ağrı imar

Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Uzmanlardan çağrı! İmar planlarında yeni plan!

DEVA Partisi Adıyaman il Başkanı ve kent planlayıcısı Uğur Dündar, kamu yararının, imar rantına feda edilmemesinin önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Mimarlar Odası'ndan İzmir'in imar planları için çağrı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, 1/25.000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı ile üst ölçekli İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı'nın ortak akıl ile hazırlanması için çağrıda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

İshak Sağlam'dan acil eylem planı çağrısı!

HÜDAPAR Genel Başkanı İshak Sağlam, imar yasasının güncellenmesi, yapı stokunun oluşturulacak karneye göre yıkılması veya güçlendirilmesi gereken binaların tespitinin acil eylem planı ile hazırlanması için çağrı yaptı.

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

İSO Başkanı'ndan imar barışını uzatma çağrısı!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, imar barışı ödemeleri için uzatma ve taksitlendirme kolaylığı sağlanması çağrısında bulundu. 

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Manisa için imar planı çağrısı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanan afeti, alınan önlemleri ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Ergün, imar planı çağrısı yaptı.

TKDK'dan imar barışı çağrısı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, imar barışının girişimciler için bir fırsat olduğunu belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu. 

ağrı imar Haberi

ağrı imar

Harita mühendisleri ile Şehir dan sonra böyle devam edecek. Bizm planlamacıları ile belediyeciye bu kenti düzeltmek için sizlerle binasında bir araya geldi. Ortaklaşmamız lazım. Bu çalışmaları Toplantı da Ağrı da imar düzeni, sadece belediyede çalışan üç ya da Ağrı nasıl düzenlenir, Kentte yaşanan dört arkadaşın yapması doğru değil, sıkıntıların nasıl düzeltileceğine yönelik Bundan sonra piyasada çalışan ve tartışmalar yapıldı. 


Toplantı da konuşan tecrübesi bizden daha iyi olan Ağrı belediye eş başkan yardımcısı arkadaşlarla ortaklaşarak Ömer Polat," Bu toplantılarımız bun- çalışmalarımızı sürdüreceğiz" 4'te Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. 


Ağrı...