16 / 04 / 2024

ağrı imar planı

ağrı imar planı

Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Beykoz'un imar plan notları yargıdan döndü!

Beykoz Çiğdem Mahallesi’nde Hasan Başkaya ve 131 kişinin bir araya gelip açtığı imar planı notları davası yargıdan döndü...

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

İshak Sağlam'dan acil eylem planı çağrısı!

HÜDAPAR Genel Başkanı İshak Sağlam, imar yasasının güncellenmesi, yapı stokunun oluşturulacak karneye göre yıkılması veya güçlendirilmesi gereken binaların tespitinin acil eylem planı ile hazırlanması için çağrı yaptı.

Karabağlar'a yeni imar planı: Vatandaşlar itiraz ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Karabağlar ilçesi için yedinci imar planını yayınladı. Planlama yapılırken kendilerine danışılmayan Karabağlılar, yeni plana da itiraz ediyor.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

ağrı imar planı Haberi

ağrı imar planı

Harita mühendisleri ile Şehir dan sonra böyle devam edecek. Bizm planlamacıları ile belediyeciye bu kenti düzeltmek için sizlerle binasında bir araya geldi. Ortaklaşmamız lazım. Bu çalışmaları Toplantı da Ağrı da imar düzeni, sadece belediyede çalışan üç ya da Ağrı nasıl düzenlenir, Kentte yaşanan dört arkadaşın yapması doğru değil, sıkıntıların nasıl düzeltileceğine yönelik Bundan sonra piyasada çalışan ve tartışmalar yapıldı. 


Toplantı da konuşan tecrübesi bizden daha iyi olan Ağrı belediye eş başkan yardımcısı arkadaşlarla ortaklaşarak Ömer Polat," Bu toplantılarımız bun- çalışmalarımızı sürdüreceğiz" 4'te Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. 


Ağrı...