26 / 04 / 2024

haliç panorama proje detayları

haliç panorama proje detayları

Teslimlerinin 2015 yılının ilk yarısında gerçekleşeceği KYY Haliç Panorama projesinde toplam 270 adet daire yer alıyor....

Haliç Panorama Evleri 5 bin 150 metrekare arsa alanına sahip!

İki etap halinde hayata geçirilen Haliç Panorama Evleri 'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Projenin inşaatı 3 ay sonra başlayacak...

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Panorama Bulvar Silivri projesinde 356 adet konut ve 39 dükkan yer alacak. Proje 450 milyon 851 bin 247 TL'ye olacak.

Faras Panorama'yla 503 yeni konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Faras Panorama adıyla yükselecek olan projede 503 adet konut ve 5 adet dükkan yer alacak. İşte proje detayları...

Avan proje tasdik ücreti 2022! Avan proje tasdik ücreti bu yıl ne kadar oldu?

Avan proje, hayata geçirilecek projenin ön hazırlığı yani taslağına deniliyor. Projenin ilk ve kesin olmayan hali avan proje olarak ifade ediliyor. Peki, Avan proje tasdik ücreti bu yıl ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İstanbul Panorama Evleri'nde 340 bin TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Pearl İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje 498 adet daire ve 19 adet ticari birimden meydana geliyor. İstanbul Panorama Evleri fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

We Haliç Evleri güncel proje fiyatları 2017!

We Haliç Evleri güncel proje fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 292 bin 940 TL'den başlıyor. Proje İstanul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor...

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Haliç Port projesi 'özel proje alanı' ilan edildi!

Hakkında açılan dava karara bağlanmadan Fettah Tamince’nin ihalesini aldığı Haliç Port proje alanı, “özel proje alanı” ilan edildi. Mimarlar Odası karara tepkili...

1992 yılında Haliç'i kurtarmak için yeni bir proje geliştirilmiş!

1992 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç'i kirlilikten arındırmak için yeni bir proje geliştirmiş. 200 milyar liraya mal olacak plana göre, Haliç'in çamuru yüksek basınçlı kompresörlerle Karadeniz kıyılarına nakledilecekmiş.

Haliç Proje Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Proje Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi, Korkmazalp Sakızlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Maltepe, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Yolu Sokak'ta kuruldu.

Önerler Panorama Konutları satılık!

Önerler Panorama Konutları satılık daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 48 adet daireden oluşan proje Tekirdağ İl'i Çorlu İlçe' sinde yer alıyor.

Önerler Panorama Evleri iletişim bilgileri!

Tekirdağ İl'i Çorlu İlçe' sinde yükselen Önerler Panorama Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Zeki Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Önerler Panorama Evleri iletişim bilgileri...

haliç panorama proje detayları Haberi

haliç panorama proje detayları

Konut büyüklüklerinin 55 metrekareden başlangıç gösterdiği Haliç Panorama projesi, Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi üzerinde yükseliyor. 


Kahraman Yapı Yatırımları imzası ile hayata geçirilen proje, 5 bin 150 metrekare arsa alanına sahip. Projede yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.


KYY Haliç Panorama 'da ruhsat Mart ayında alınacak. Projede teslimler ise 2015 yılının ilk yarısında gerçekleşecek.


Yaklaşık 3 ay sonra inşaatının başlayacağı KYY Haliç Panorama 'da ticari ünitelerde yer alıyor. Projede maksimum konut büyüklüğü 150 metrekare.


270 adet dairenin yer aldığı KYY Haliç Panorama, 2 etaptan oluşuyor. Proje Gaizosmanpaşa Ordu Caddesi'ndeki eski binaların yıkımı üzerinde yapılıyor. Kahraman Yapı Yatırımları'na özel bir kentsel dönüşüm projesi olan projede, tüm hak sahiplerinden onay alındı.


KYY İletişim Bilgileri

Tel : 0 212 615 66 67 

Faks: 0 212 615 66...