16 / 04 / 2024

Haliçenazır projesi

Haliçenazır projesi

AMPLIO Emlak, yaklaşık 30 dönümlük alanda yeni bir projeye başlıyor. Amplio Emlak Yatırım Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Patzschke Architects'in projelendirdiği Haliçenazır'da çok katlı bina yerine mahalle kültürünü yansıtmak istediklerini söyledi...

Haliçenazır kentsel dönüşüm projesi görücüye çıktı! Fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren ve Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır’ı tanıttı...

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den Çankırı'ya 475 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için düğmeye basıldı. Projede 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ Diyarbakır projesinde son dakika! Bu ilçeye 142 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projesi 25 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak. Merakla beklenen projede 142 konut yer alacak.

TOKİ'den bu ile tam 349 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 349 adet konut yer alıyor.

TOKİ Diyarbakır projesi için tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam 132 yeni konut geliyor!

TOKİ Diyarbakır 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam tamına 132 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

TOKİ Diyarbakır projesi için son dakika müjdesi geldi! 126 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Diyarbakır projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan 126 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın...

TOKİ Diyarbakır projesi için tarih resmen belli oldu! 132 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Diyarbakır projesi için tarih resmen belli oldu... 132 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Diyarbakır 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Diyarbakır projesi için beklenen tarih geldi! Tam 132 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projesi için beklenen tarih geldi... Tam 132 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Haliçenazır projesi Haberi

Haliçenazır projesi

AMPLIO Emlak, yaklaşık 30 dönümlük alanda yeni bir projeye başlıyor. Amplio Emlak Yatırım Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Patzschke Architects'in projelendirdiği Haliçenazır'da çok katlı bina yerine mahalle kültürünü yansıtmak istediklerini söyledi. Yapıların ısınması için alternatif bir yol Amplio Emlak'ın Haliçenazır projesi ısı pompalarıyla, evlerin ısıtma faturasını düşürüyor uygulanacağını belirten Babaoğlu, toprak altında sabit olan sıcaklığın ısı pompaları ile evlere verileceğini belirtti. 


Bu sayede ısınma için daha az harcama yapılacağını vurgulayan Babaoğlu, çeşmeden akan suyun içilebilmesi için de çalıştıklarını aktardı. Babaoğlu, Haliç bölgesine 1 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi. 


Sabah...