24 / 04 / 2024

Halil Ersoy gayrimenkul alımları

Halil Ersoy gayrimenkul alımları

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 18 milyon 910 bin 348 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 5 milyon 537 bin 172 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Ayhanlar Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhanlar Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Korhan Halil Ayhan ve Volan Ayhan ortaklığında kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Erem Ersoy kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Erem Ersoy daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erem Ersoy'un eğitim hayatı nasıldı?

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Abdulrahman Elhoş, Halil Aboud, Haşim Halil ve Vail Elhoş tarafından kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Halil Ersoy gayrimenkul alımları Haberi

Halil Ersoy gayrimenkul alımları

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu


Antalya Sanayi ve Ticaret Odası (ATSO) Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy, gayrimenkul sahibi olmanın insanı güvende hissettirdiğini belirterek, “Doğru bir şekilde yatırım yapmak ve paranızı katlayarak cebinizde tutmak istiyorsanız, doğru bir şekilde emlak yatırımı yapmanız gerekiyor. Yatırım yapmanın ilk amacı elinizdeki mal varlığını korumak ve kar elde etmek amacı ile değerlendirmektir. Döviz ve altına da yatırım yapanlar var ancak gayrimenkulün uzun dönemde ne kadar kâr yaptığı ortada” dedi.


Elinde parası olanların yatırım yapmasını öneren Halil Ersoy, “Konut, arsa, tarla ve ticari alan yatırımları doğru yatırımlardır. Yapıldığında kazandıran ve riski en düşük kar garantili yatırım olduğundan...