28 / 03 / 2024

Halil İbrahim Kurul

Halil İbrahim Kurul

Yapıgen Yapım Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behram Celal Kurul, Halil İbrahim Kurul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih, Atikali Mahallesi'nde kuruldu.

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Dursun tarafından kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Aras ve Servet Gürgen ortaklığında kuruldu.

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Ekmeğe zam şoku! 5 lira mı oluyor?

Türkiye genelinde 200-210 gram ekmek fiyatı 3 liradan satılıyor. Fakat bugün sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlardan sonra ekmeğin 4-5 lira olacağı iddia ediliyor. Bu gelişmelerin ardından Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı açıklama yaptı...

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Güler tarafından kuruldu.

Halil İbrahim Kurul Haberi

Halil İbrahim Kurul

Yapıgen Yapım Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behram Celal Kurul, Halil İbrahim Kurul tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Yapıgen Yapım Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konut toplu konut motel pansiyon ve her türlü konaklama tesisleri ile sağlık ocağı poliklinik hastane spor tesisleri ve kompleksleri gibi turizm sağlık ve diğer hizmet sektörlerine ilişkin her türlü bina inşaatı yapmak.


Yapıgen Yapım Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Atikali Mahallesi, Hasan Fehmi Paşa Caddesi,...