29 / 03 / 2024

halk bankası gayrimenkul satacak

halk bankası gayrimenkul satacak

Türkiye Halk Bankası, aralarında İzmir, İstanbul ve Gaziantep'in de bulunduğu 17 şehirde, 63 gayrimenkulün satışı için ihale açtı.

Halk Bankası'ndan şok karar! İş dünyasına özel kampanya geldi! Paraf Kart ile harcamalarınıza 500 TL ParafPara!

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası'ndan son dakika bir kampanya geldi. Bankadan gelen bilgilere göre; bu kişilere 500 TL ParafPara verilecek.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

3 bankada kıyamet koptu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası emeklilere verdikleri promosyonların düşük olması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından müjde bekleyen emekliler isyan etti...

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören gözüne inanamadı!

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında bulunan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli vatandaş için yeni bir kredi kampanyası başlattı. İşte söz konusu kampanyalar ile ilgili detaylar...

3 bankada peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank arka arkaya açıkladı! Tabloyu gören gözüne inanamadı

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. İşte detaylar...

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bilhassa ayın sonunu getiremeyen emekli vatandaşlar için özel olarak bir tüketici kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte detaylar...  

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi!

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Bloğu Halk Bankası'na kiraya verdi ve 2 senelik kira bedeli peşin olarak alındı. 

Halk GYO Beşiktaş Dikilitaş'tan 173.8 milyon TL'ye bina aldı!

Halk GYO, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Dikilitaş Mahallesi 418 ada 145 parselde yer alan ve 29 adet bağımsız bölümden oluşan binayı 173 milyon 825 bin TL'ye Halk Bankası'ndan satın aldı. 

Halk Bankası İzmit Şube binasının değeri ne kadar?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İzmit Şube binasının piyasa değeri 19 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 10 bin TL olarak belirlendi. 

Halk GYO'nun 14 gayrimenkulü 5 yıllığına Halk Bankası'na kiralandı!

Halk GYO'nun mülkiyetinde bulunan ve T.Halk Bankası A.Ş. ile olan 5 yıllık kira sözleşme süresi 30 Ekim 2020 tarihinde dolan ekli listede yer verilen 14 adet gayrimenkulün, 5 yıllığına T.Halk Bankası A.Ş.'ne kiralanması hususunda sözleşme imzalandı. 

Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanları ilangovtr’de!

Basın İlan Kurumu ve Ziraat Bankası AŞ arasında yapılan işbirliği sonucunda Banka’ya ait gayrimenkullerin satışına ilişkin ilanlar Türkiye’nin ilan portalı "ilangov.tr’de"  yayınlanmaya başladı.

halk bankası gayrimenkul satacak Haberi

halk bankası gayrimenkul satacak

 

Manisa, Nevşehir, Balıkesir, Bilecik, Denizli, Erzurum, Ankara, Edirne, İzmir, Zonguldak, Kayseri, Gaziantep, Trabzon, Hatay, İstanbul, Kütahya ve Yalova'da; fabrika binası, işyeri, dükkan, konut ve villa arsası satışı için ihale açtı. Muhammen bedeli 15 bin YTL ile  2 milyon 750 bin arasında olan  gayrimenkullerin geçici teminatları ise  450 YTL ile 82 bin 500 YTL  arasında.
İhale, 4 Nisan 2008 saat 14.00'te teklif sahipleri huzurunda yapılacak. Diğer gayrimenkuller ve satış şartları için: www.halkbank.com.tr...