25 / 04 / 2024

Halk GYO arsaları

Halk GYO arsaları

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Salıpazarı otel projesine bitişik arsayı 4 milyon 885 bin TL bedel ile satın aldı.

Halk GYO'nun Beykoz'daki arsalarının toplam değeri 319 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Beykoz'daki 4 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Beykoz'daki 4 adet arsasının değeri KDV dahil 319 milyon TL oldu.

Halk GYO Antalya arsalarının değeri belli oldu!

Halk GYO Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi, 27943 ada 57; 58 ve 17 parsellerde kayıtlı arsaların değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Kocaeli Dilovası arsalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Kocaeli Dilovası arsaları, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi, 632 ada 12 parsel ve 642 ada 4 parselde yer alan arsalarının değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Dilovası arsalarının değeri belli oldu!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 

Halk GYO Yakutiye arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Erzurum merkezli 12476 ada kayıtlı "Yakutiye Arsalar"a ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Palandöken arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Erzurum merkezli 12476 ada kayıtlı "Palandöken Arsalar"a ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO'nun Palandöken'deki arsalarının yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Erzurum Palandöken merkezli arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO arsaları Haberi

Halk GYO arsaları

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa alımı hakkında açıklama yaptı.


Halk GYO'nun ana ortağı T.Halk Bankası A.Ş. mülkiyetinde bulunan ve şirketin "Salıpazarı Otel Projesi"ne bitişik konumda yer alan, İstanbul Beyoğlu Kılıçali Paşa Mahallesi'nde yer alan 235,50 metrekarelik parsel, T.Halk Bankası A.Ş.'nin düzenlediği e-ihale süreci sonunda, 4 milyon 885 bin TL bedel ile satın alındı.


Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz ana ortağı T.Halk Bankası A.Ş. mülkiyetinde bulunan ve Şirketimizin "Salıpazarı Otel Projesi"ne bitişik konumda yer alan, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kılıçali Paşa Mahallesi, 138 Pafta 57 Ada 15 numaralı, 235,50 m2'lik parsel, T.Halk Bankası A.Ş.'nin düzenlediği e-ihale süreci sonunda, 4.885.000 TL bedel ile satın alınmıştır.


Dosya için