18 / 04 / 2024

Halk GYO esas sözleşme

Halk GYO esas sözleşme

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sermaye tavan süresinin uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar 500 milyon TL'den 2 milyon 500 milyon TL'ye yükseltilmesi ile ilgili, Esas Sözleşme'nin 8. Maddesi değiştirildi...

Halk GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesi 820 milyon TL'ye çıktı!

Halk GYO'nun Esas Sözleşme'sinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirilmiş olup, değişikliğe ilişkin tadil metni onaylandı.

Halk GYO esas sözleşmesinin 8. maddesini değiştirdi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesini değiştirdi. Değişiklik 26 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

Halk GYO esas sözleşme tadilini yayınladı!

Halk GYO esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinde yer alan kayıtlı sermaye sistemi süresinin uzatılmasına ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddesinin revize edilmesine ilişkin tadil metni tescil edildi.

Halk GYO esas sözleşmesinde değişiklik yaptı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesinde yer alan maddelerin değişikliklerine ilişkin kronolojiyi yayınladı...

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesi 1 milyar 20 milyon TL'ye çıktı!

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesinin 970 milyon TL'den 1 milyar 20 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri kapsamında Esas Sözleşme'nin 8. maddesi değişti.

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili tescillendi!

Halk GYO Esas Sözleşmesinin "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5 ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. Maddeleri tadil ve onay süreçleri tescillendi. 

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan  "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri 29 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi. 

Halk GYO genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Halk GYO'nun genel kurul sonuçlarına ilişkin toplantı tutanağı, tutanak eki olan onaylı esas sözleşme tadil metni ve hazirun cetveli yayınlandı. 

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı akabinde T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapılan başvurusu onaylandı.

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için SPK'ya yaptığı başvurusu onaylandı.

Halk GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Halk GYO, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için SPK'ya başvurdu.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi revize edilecek!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun esas sözleşmenin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin revize edilmesi için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Halk GYO ödenmiş sermayesini 970 milyon TL'ye çıkardı!

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesinin 928 milyon TL'den 970 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri kapsamında Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirildi. 

Halk GYO'nun esas sözleşme değişikliğine onay!

Halk GYO'nun esas sözleşme değişikliğine Genel Kurul onay verdi. 

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesi 820 milyon TL'ye çıktı!

Halk GYO'nun Esas Sözleşme'sinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirilmiş olup, değişikliğe ilişkin tadil metni onaylandı.

Halk GYO kurumsal yönetim ve kredi derecelendirme sözleşme bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kurumsal yönetim ve kredi derecelendirme sözleşme bildirisini yayınladı.

Akiş GYO esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO esas sözleşme tadil metnini yayınladı.

Halk GYO esas sözleşme Haberi

Halk GYO esas sözleşme

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO'nun kayıtlı sermaye tavan süresinin uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar 500 milyon TL'den 2 milyon 500 milyon TL'ye yükseltilmesi ile ilgili, Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirildi, değişikliğe ilişkin tadil metni 17 Temmuz 2020-10120 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandi.

Halk GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz kayıtlı sermaye tavan süresinin uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanını 1.500.000.000.-TL'den 2.500.000.000.-TL'ye yükseltilmesi ile ilgili, Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirilmiş olup, değişikliğe ilişkin tadil metni 17.07.2020-10120 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmıştır. Esas Sözleşme'nin son hali ektedir.

Dosya için