19 / 04 / 2024

Halk - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos fiyat

Halk - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos fiyat

Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Bizimtepe Aydos Sancaktepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Halk GYO ve Vakıf GYO'dan GYODER kampanyasına destek!

Halk GYO ve Vakıf GYO, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan GYODER tarafından ülke ekonomisine katkı sağlamak, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla desteklenen "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına Bizimtepe Aydos Projesi ile katılıyor.

Halk GYO Vakıf GYO Bizimtepe Aydos satılık!

İstanbul Sancaktepe ilçesine bağlı Samandıra Mahallesi'nde yükselen proje 17 bloktan oluşuyor. Halk GYO Vakıf GYO Bizimtepe Aydos satılık daire teslimleri Kasım 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Halk - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos satış ofisi!

Halk - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos satış ofisi telefon numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi. Konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.

Bizimtepe Aydos Halk GYO - Vakıf GYO fiyat!

13 katlı 17 blok halinde yükselen proje Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükseliyor. Bizimtepe Aydos Halk GYO - Vakıf GYO fiyat listesine göre daireler 310 bin TL'den başlıyor.

Halk GYO - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos Konutları!

13 katlı 17 blok şeklinde yükselen projede 1.037 adet daire ve ticari birim bulunuyor. Halk GYO - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos Konutları Kasım 2017'de teslim edilecek.

Halk GYO Vakıf GYO Bizimtepe Aydos fiyatları!

Halk GYO Vakıf GYO Bizimtepe Aydos fiyat tablosu ve ödeme tablosu haberimizde yer alıyor. Bizimtepe Aydos Sancaktepe'de ev fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sancaktepe'ye Halk GYO-Vakıf GYO imzası: Bizimtepe Aydos!

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesi Bizimtepe Aydos 1.037 daire ve dükkanlardan oluşuyor. Bizimtepe Aydos projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

Halk GYO - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos!

Yaklaşık 80 dönüm peyzaj alanı bulunan projede bloklar 16 kat şeklinde yükselecek. Halk GYO - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos projesi toplam 98 bin 127 metrekare alana yayılıyor.

Bizimtepe Aydos: Vakıf GYO-Halk GYO Sancaktepe projesi!

Vakıf GYO-Halk GYO Sancaktepe projesinin adı Bizimtepe Aydos oldu. Satış için gün sayılan Bizimtepe Aydos projesinde 1.037 adet daire ve ticari birimler yer alıyor...

Halk GYO-Vakıf GYO Sancaktepe projesini Haldız İnşaat yapacak!

Halk GYO ve Vakıf GYO Ortaklığı'nın Sancaktepe projesinde yüklenici firma Haldız İnşaat oldu. GYO'lar ile Haldız İnşaat arasında sözleşmeler bugün imzalandı. Sancaktepe projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...

Vakıf GYO Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sözleşmesi imzalandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sonucunda Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı.

Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe projesinde son durum!

Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe projesi için belediyeye ruhsat başvurusu yapıldı. Ruhsat için onay bekleniyor. Ruhsat çıktıktan sonra projeyi hangi yüklenici firmanın yapacağı netleşmesi için ihale yapılacak.

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesinde ruhsat bekleniyor!

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesi için ruhsat bekleniyor. 1.037 konut olarak planlanan projede ticari alanlar ve sosyal tesis olacak. Proje 150 milyon TL'ye mal olacak.

Halk - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos fiyat Haberi

Halk - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos fiyat

17 blok halinde yükselen Bizimtepe Aydos Samandıra projesi toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden meydana geliyor. Proje lokasyon bilgisine göre Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükseliyor.


Samandıra Bizimtepe Aydos sosyal alanları neler?

Ortak yaşam seçeneklere göre açık-kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, spor alanları, peyzaj alanı, yürüyüş yolları gibi donatılar yer alıyor.


Bizimtepe Aydos hangi yapımcı firmalar ile yükseliyor?

Proje Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Sancaktepe  Bizimtepe Aydos daire tipleri

Projedeki daire seçenekleri 2 oda 1 salon , 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Bizimtepe Aydos Rezidans nerede?

Proje İstanbul Sancaktepe ilçesine bağlı Samandıra Mahallesi'nde yükseliyor. 


Sancaktepe Bizimtepe Aydos ne zaman teslim edilecek?

Daire teslimleri Kasım 2017 yılında yapılması planlanıyor.


Halk - Vakıf GYO Bizimtepe Aydos fiyat 

2+1 dubleks fiyatları 310 bin...