04 / 05 / 2024

halka açık sabancı center

halka açık sabancı center

Sabancı Holding, 6 Ekim 2007 tarihinden itibaren kapılarını ziyaretçilere açacak.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

MHR GYO halka arz oluyor! Halka açıklık oranı yüzde kaç olacak?

MHR GYO halka arz olacağı öğrenildi. Halka arzın ardından MHR GYO'nun halka açıklık oranının ise yüzde 25 olacağı belirtildi.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Kamu bankaları sermaye artırımıyla halka açıklık oranını düşürüyor!

Kamu bankalarında sermaye artırımı kararı gelirken, piyasada azalan halka açıklık konusu gündeme geldi.   Sermaye artırımı sonrası kamu bankalarında halka açıklık oranı gerileyecek.

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

KİPTAŞ 36 dükkan ve 12 arsayı 25 Aralık'ta satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ, portföyünde bulunan 12 arsa ve 36 iş yerini halka açık gerçekleştireceği 2. müzayede ile 25 Aralık'ta satışa çıkarıyor...

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Enerjisa 2018'de halka açılmayı hedefliyor!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Göçmen, Enerjisa’nın 2018 başında halka açılacağını belirtti. Göçmen, azınlık hissesi satıp halka arzı desteklemek istediklerini söyledi.

Eski Akşehir Kapalı Cezaevi halka açıldıktan sonra mı yıkılacak?

Bir zamanlar dar ağaçlarının kurulduğu eski cezaevinin, geçmişten ders alınması adına yıkılmadan kapılarının Akşehirlilere açılmasını vatandaşların istediğini 21 Haziran 2015 tarihinde “YIKILMADAN HALKA AÇILSIN” başlığı ile duyurmuştuk.

OYAK Çimento'nun halka açık 5 şirketinin hasılatı yüzde 3 yükseldi!

5 tanesi halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre iki farklı beton ve bir kağıt torba şirketinden oluşan OYAK Çimento, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde faaliyet gösterir.

Çuhadaroğlu, paylarının yüzde 26’sını halka açacak!

Binaların Terzisi 62 yıllık birikimini halka açmaya hazırlanıyor Son iki yılda cirosunu 2’ye, ana ortaklık net kârını 3’e katladı İstikrarlı büyüme ve karlılığı ile borsaya geliyor.

halka açık sabancı center Haberi

halka açık sabancı center

Yönetim kurulu toplantı odasından ofis katlarına Sabancı Center'ın çeşitli alanlarının görülebileceği turlara katılmak isteyenlerin 0 212 325 07 83 numaralı faksa ya da [email protected] adresine başvuru yapmaları gerekiyor. Turlar, her ayın ilk cumartesi günü 14.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

1993 yılında hizmete açılan ve 107 bin metrekarelik alana kurulu Sabancı Center, 34 katlı Sabancı Holding kulesi ve 39 katlı Akbank Kule'den oluşuyor. Sabancı Center'da 2 bin 500 çalışan görev yapıyor. Sabancı Center'de başlayacak turların benzerleri yurtdışında da dünyaca ünlü binalarda ücret karşılığı yaptırılıyor. 'Yelken Otel' olarak adlandırılan dünyanın en lüks otellerinden olan Dubai'deki Burj El Arab 70 dolar civarında bir ücret karşılığı gezilebiliyordu. Otel kısa bir süre önce gezileri sona erdirdi. Antalya...