29 / 03 / 2024

Halkalı Bulvar Atakent ev fiyatları

Halkalı Bulvar Atakent ev fiyatları

Toplam 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana gelen Bulvar Atakent projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Halkalı Bulvar Atakent teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor.

Atakent Halkalı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Atakent Mahallesi, Halkalı Mevkii, 801 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Halkalı Atakent'e yeni cami ve ticaret alanı geliyor!

Halkalı Atakent'e cami ve ticaret alanı inşa edilecek. Cami ve ticaret alanı toplam 7 bin 76 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.

Halkalı Atakent imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Atakent Toplu Konut Alanı, 842 Ada 62, 63 ve 64 Parseller ile Tescil Harici Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bulvar Atakent Maksem 2018 fiyatları!

Bulvar Atakent Maksem 2018 fiyatları 640 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesi 250 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Bulvar Atakent Evleri güncel fiyatlar!

Bulvar Atakent Evleri güncel fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 640 bin TL'den başlıyor. Proje Küçükçekmece Atakent'te Maksem ve Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Konut projelerinin yüzde 20'si TOKİ ya da Emlak Konut ile satılabilir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünki yazısında Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın şirketi ile Maksem'le birlikte satışa çıkardığı Bulvar Atakent projesinde uygulanan indirim modelini değerlendirdi.

Bulvar Atakent Küçükçekmece kampanyalı fiyatlar!

Bulvar Atakent projesi Makzem ve Oğuzkağan ortaklığı tarafından 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Bulvar Atakent Evleri'nde evli, çocuklu ve evi olmayan ailelere özel indirim fırsatı sunuluyor...

Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları!

Küçükçekmece Bulvar Atakent projesi 391 daire ve 26 ticari birimden meydana geliyor. Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 300 TL’den başlıyor.

Gayrimenkule yeni düzenlemeler geliyor!

Bulvar Atakent projesinin lansmanında sektöre dair açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, projenin yüzde 10'unu dar gelirli ailelere ayırdıklarını ve bunun sektöre örnek olmasını gerektiğini söyledi. Bayraktar, gayrimenkulde yeni düzenlemeler geleceğini de belirtti.

Bulvar Atakent Maksem Oğuzkağan fiyatları!

Bulvar Atakent projesi Maksem ve Oğuzkağan ortaklığı tarafından İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. Projede lansmana özel fiyat avantajı ve indirim kampanyası uygulanıyor...

Bulvar Atakent'te evi olmayan çocuklu ailelere büyük indirim!

Bulvar Atakent projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Çocuklu ve evi olmayan ailelere yüzde 35 indirim fırsatı sunulan Bulvar Atakent projesi İstanbul Halkalı Atakent'te hayata geçirildi...

Bulvar Atakent satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 300 TL'ye!

250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Bulvar Atakent projesi satışa çıktı. Projede 391 konut ve 26 ticari ünite bulunuyor.

Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Toplam 391 daire ve 26 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi MAKSEM ve OĞUZKAĞAN ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Bulvar Atakent nerede? İşte Lokasyon!

Halkalı Bulvar Atakent ev fiyatları Haberi

Halkalı Bulvar Atakent ev fiyatları

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Atakent Evleri İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde inşa ediliyor. 


22 bin 274 metrekare alana sahip Bulvar Atakent projesi beş blokta 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.



Ağustos 2018'de teslim edilmesi planlanan Bulvar Atakent projesinde konutlar 670 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


İlk konutunu alacak olan evli ve çocuklu ailelere, 2 yıl içinde satış yapmamak şartıyla yüzde 35 indirim avantajı sağlanan Bulvar Atakent'te fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi kullanarak ya da vade farksız 12 ay taksitle ödemeler yapılıyor.


Bulvar Atakent Halkalı fiyatları!


2+1'ler 670 bin TL'den,  

3+1'ler 882 bin TL'den,  

4+1'ler 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.  


Bulvar Atakent sosyal alanlar;


Yüzme havuzu
Otopark
Sauna
Fitness
Spor alanı
Çocuk oyun...