18 / 04 / 2024

halkalı satılık daire fiyatları

halkalı satılık daire fiyatları

Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde daireler 198 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle satılıyor. Projede mevcut olan dairelerin büyüklükleri 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Astera Park Evleri Halkalı'da 240 bin liraya!

Halkalı Astera Park Evleri'nde fiyatlar 240 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Astera Park Evleri’nde 2+1 daireler 240 bin TL!

Astera Park projesinde 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 240 bin liradan başlıyor!

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire!

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 12 aya kadar vade fırsatı sunan proje 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

Metropark Rezidans Halkalı satılık!

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Tema İstanbul Atakent satılık daire!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent' te yülseliyor. Tema İstanbul Atakent satılık daire fiyatlarI kata ve cepheye göre değişiyor.

Meydan Halkalı satılık daire!

Meydan Halkalı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede 12 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Halkalı Metropark Evleri satılık daire fiyatları!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Halkalı Metropark Evleri İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece - Halkalı'da yükseliyor.İşte Halkalı Metropark Evleri satılık daire fiyatları...

Tema İstanbul Halkalı satılık konut!

Toplam 3 bin 531 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tema İstanbul Halkalı satılık konut teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul Halkalı satılık ev!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede 3 bin 531 adet daire yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Tema İstanbul Halkalı satılık!

Banka kredisine uygun olarak satışlarına devam eden proje toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanına sahip. Tema İstanbul Halkalı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildi.

Atakent Terrace Tema satılık daire!

Daire alanlarının 90 metrekareden başladığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Atakent Terrace Tema satılık daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.

Halkalı Tema İstanbul satılık daire fiyatları!

Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. Halkalı Tema İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Metropark Halkalı satılık daire!

Metropark Halkalı satılık daire fiyatları 199 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

halkalı satılık daire fiyatları Haberi

halkalı satılık daire fiyatları

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının butik markası olan Eviya Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Karşıyaka Rezidans projesinde satışlar başladı. Proje Halkalı - Atakent'te yükseliyor. 


Toplam 174 adet daireden oluşan Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesi 18 katlı tek blok olarak yükseliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 


80 ay vade yapılan Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde 1+0 daireler 198 bin TL'den, 1+1 daireler 308 bin TL'den, 2+1 daireler 552 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Sinpaş Karşıyaka Rezidans 'ta kapalı yüzme havuzu, kat hizmetleri,  güneşlenme terasları, bisiklet parkı, resepsiyon, güvenlik, çamaşırhane, fitness salonu, spa, sauna, Türk Hamamı, kuru temizleme mevcut. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde dairelerin dışında ayrıca 9 tane ticari...