25 / 04 / 2024

Halkalı - Sirkeci Banliyö Hattı kaza

Halkalı - Sirkeci Banliyö Hattı kaza

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı projesinin ihale süreciyle ilgili 15 soru!

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı projesinin ihale süreçleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

Gebze-Halkalı banliyö hattında çalışmalar hızlandı!

Halkalı-Sirkeci arasında yapımı devam eden banliyö tren hattında çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında test sürüşleri başladı.

Sirkeci-Halkalı tren hattında test sürüşü başladı!

İstanbul Ankara yüksek hızlı tren hattına entegre edilmesi için kapatılan, Halkalı-Sirkeci arasında süren banliyö tren hattındaki çalışmalarda sona doğru gelinirken, güzergahta test lokomotiflerinin sürüşü de başladı.

Sirkeci-Halkalı tren hattında son durum!

Sirkeci-Halkalı tren hattındaki çalışmalar havadan görüntülendi.  2013 yılından beri kapalı durumdaki hatta çalışmalar tam gaz devam ediyor...

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattı 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Haydarpaşa'nın kesintisiz ulaşımı için tarih verdi. İnşaatı hızlanan Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattının 2018'in sonunda açılacağını belirtti.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi ve elektromanyetik sistem yenilenmesi projesinin ne zaman tamamlanacağını ve Söğütlüçeşme istasyonunu sordu..

Halkalı-Sirkeci banliyö hattı 2018'in sonunda tamamlanacak!

İstanbul-Ankara yüksek hızlı tren hattının entegrasyonu için kapatılan Halkalı-Sirkeci arası banliyö tren hattındaki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi. Ulaştırma Bakanı Ahmet “2018 sonunda bu iş tamamlanıyor” demişti.

1956 yılında Sirkeci - Halkalı elektrikli trenleri günde 47 sefer yapacakmış!

1956 yılında işletmeye açılan Sirkeci - Halkalı elektrikli tren seferleri, 3 Haziran 1956 tarihinden itibaren her gün 47 sefer yapacakmış. Yeşilköy'den Halkalı'ya kadar ise seferler eski trenlerle yapılacakmış.

Marmaray görüntüleri!

Marmaray Anadolu yakasındaki Gebze Haydarpaşa banliyö hattı ile Avrupa yakasındaki Halkalı Sirkeci banliyö hattını boğazın altından geçirilen bir tüp geçit ile birleştiren sistemdir. Marmaray görüntüleri haberimizde...

Marmaray tüp geçidi nedir?

Marmaray tüp geçidi nedir?: Anadolu yakasındaki Gebze Haydarpaşa banliyö hattı ile Avrupa yakasındaki Halkalı Sirkeci banliyö hattının Boğaz' ın altından geçirilen bir tüp geçitle birleştirilmesidir...

Halkalı - Sirkeci Banliyö Hattı kaza Haberi

Halkalı - Sirkeci Banliyö Hattı kaza

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme sürüşü sırasında Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kaza sonucunda ilk belirlemelere göre iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

Halkalı-Sirkeci Banliyö hattı üzerinde deneme sürüşü yapan demir yolu aracı ile elektrik hattını döşeyen araç, Florya mevkisinde kaza yaptı. 

Kazada, trende sıkışan iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yapımı devam eden Halkalı-Sirkeci Banliyö hattının Florya mevkisinde iki iş aracı kaza yaptı. Olay sonucunda araçtan atlayan 2 işçi yaralandı.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, saat 09.30 sularında meydana gelen kazaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, demir yolu trafiğine kapalı, Kazlıçeşme-Halkalı şantiyesi demir yolu güzergahının Florya-Akvaryum kesiminde bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracın, çalışma ve malzeme taşımak...