18 / 04 / 2024

Halkalı Toplu Konut Projesi

Halkalı Toplu Konut Projesi

Halkalı'da uygulanacak olan toplu konut projesi için hazırlanan projeler, en kısa sürede fon kuruluşlarına gönderilecekmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş!

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş. Halkalı'da uygulanacak olan toplu konut projesi için hazırlanan projeler, en kısa sürede fon kuruluşlarına gönderilecekmiş.

1983 yılında Halkalı Toplu Konut Projesi inşaat safhasına gelmiş!

1983 yılında Halkalı Toplu Konut Projesi inşaat safhasına gelmiş. Kamulaştırılan 8 milyon 710 metrekarelik arazinin bedeli olan 1 milyar 800 milyon lira hak sahiplerine ödenmiş. Araziye 105 bin konut yapılacakmış.

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hatay Yayladağı'na 155 toplu konut projesi!

Hatay Yayladağı ilçesine Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 155 adet konut inşaatı devam ediyor. Projede 1 yıl içinde anahtar teslimi yapılması planlanıyor.

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kurası!

106 konutluk Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması projesinde başvuru süreci devam ediyor. Peki, Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kurası ne zaman çekilecek?

Çorlu'nun 4’te 1’i büyüklüğündeki alan toplu konut alanı ilan edildi!

Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında Çorlu'nun 4’te 1’i büyüklüğündeki alanın toplu konut alanı ilan edilmesini kaleme aldı. İşte Yalçın Bayer'in yazısı...

Kırşehir Özbağ’a 5 bin toplu konut talebi!

Kırşehir’le birleşmesine rağmen belde olan Özbağ’da Belediye Başkanı Nazmi Ay Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler yaparak beldesine 5 bin konut yapılması talebinde bulundu.

Gemlik Belediyesi'nde 17 bin toplu konut başvurusu!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyeye toplu konut konusunda 17 bin kişinin müracaatta bulunduğunu hatırlatarak, “Gemlik Halkının beklentisi çok büyük. Deprem Riskinden uzak, sıcak yuva ve güçlü yapılara ihtiyaç var." dedi.

Mahmut Çelikcan: Toplu konut yapacak yer bulamıyoruz!

Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kaçak yapılaşmayı önlemek için toplu konut yapmak istediklerini, ancak yer bulmakta sıkıntı çektiklerini söyledi.

Gemlik'e toplu konut müjdesi!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye bünyesinde oluşturulan proje ekibinin ilk etap toplu konut projeleri çalışmalarını tamamladığını müjdeledi.

Zekeriya Özak'tan Çayırova toplu konut arazisi açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, geçtiğimiz meclisten oy birliği ile geçen Çayırova’daki bir toplu konut alanı ile ilgili imar düzenlemesinde ortaya atılan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

Hoşdere Toplu Konut alanı imar planı uygulaması askıda!

İstanbul Esenyurt-Hoşdere Mahallesi 703, 704, 705 ve 706 no.lu adaları kapsayan Toplu Konut Alanına ilişkin hazırlanan ve bakanlık tarafından onaylanan imar uygulaması bugün askıya çıktı...

Sur'da toplu konut değil, tarihi dokunun ihya çalışması yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Diyarbakır Sur’un yeniden inşasının gündeme geldiğini söyleyerek, 2007-2009 ve 2011 yılında yapılan protokoller çerçevesinde mevcut çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Fatma Güldemet Sarı: Sur içi toplu konut alanı değildir!

Fatma Güldemet Sarı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yapılacak çalışmalara ilişkin "Sur içi toplu konut alanı değildir. Sur içi kentsel sit alanıdır. Orada yapılan yapılaşma belirli bir düzen içerisinde olacaktır" dedi.

Kepez'de 687 dairelik ilk özel toplu konut projesi hayata geçecek!

Kepez'de 2B çözümünden sonra ilk özel toplu konut projesini Ek-Pa inşaat hayata geçirecek. 10 blok ve 2 yüzme havuzu yapılacak projenin ÇED süreci tamamlandı.

Halkalı Toplu Konut Projesi Haberi

Halkalı Toplu Konut Projesi


1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Halkalı'da uygulanacak olan toplu konut projesi için hazırlanan projeler, en kısa sürede fon kuruluşlarına gönderilecekmiş.



Haberin devamı için...