29 / 03 / 2024

halkbank merkez istanbul

halkbank merkez istanbul

Halk Bankası, İstanbul'a taşıyacağı genel müdürlüğü için TOKİ ile yer araştırma ön görüşmelerini gerçekleştitrdi..

Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından "Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?" diye sordu. İşte Babuşcu'nun o açıklamasına gelen yanıtlar...

Merkez Bankası Başkanı Erkan: "İstanbul’da ev bulamadık, kiralar çok yüksek annemlere yerleştik"

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Türkiye ekonomisinin son durumunu hakkında değerlendirme yaptı. "İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz." dedi. İşte haberin detayları...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınmasına ilişkin soru önergesi verdi. 

Bbh-Chemtrol Internatıonal Organızatıon Sl Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Bbh-Chemtrol Internatıonal Organızatıon Sl Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Galleon Spolka Z Ogranıczona Odpowıedzıalnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Galleon Spolka Z Ogranıczona Odpowıedzıalnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalyoncu tarafından açıldı.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi Bayrampaşa’da 70 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Vatansever tarafından açıldı.

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

halkbank merkez istanbul Haberi

halkbank merkez istanbul

Halk Bankası'nın İMKB'ye yaptığı açıklamada, İstanbul Anadolu yakasının finans merkezi haline getirilmesi kapsamında, Halk Bankası ile TOKİ arasında yer temini konusunda şifahi ön görüşmeler yapıldığını bildirdi.


Kaynak : Hurriyetemlak.com