25 / 04 / 2024

halkbankasının finans merkezine taşınması

halkbankasının finans merkezine taşınması

Halk Bankası, İstanbul'a taşıyacağı genel müdürlüğü için TOKİ ile yer araştırma ön görüşmelerini gerçekleştitrdi..

Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi?

Ev almak isteyen vatandaşların finans için başvurduğu konut kredisinden faydalanmak isteyenler şartları merak ediyor. Özellikle kredi notu düşük olanlar kredi alıp alamayacağını merak ediyor. Peki, Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi? İşte detaylar...

Altın yatırımcıları ters köşe olacak! Finans devi resmen rakam verdi! Bu rakamı görenlerin tansiyonu fırlayacak

Almanya'nın finans devleri arasında yer alan Commerzbank, altın beklentisini düşürdü. Öyle bir rakam açıkladı ki yatırımcılar ters köşe olacak. İşte altının geleceği o seviye...

HSBC'nin faturası kesildi! WhatsApp cezası olarak tam 15 milyon ödeyecek!

HSBC, çalışanlarının finans sektöründe uygun olmayan mesajlaşma uygulamaları olan WhatsApp gibi platformları kullanması nedeniyle 15 milyon dolarlık ceza ödemek zorunda kalacak.

Enflasyonun üzerinde getiri BES'in cazibesini artırdı, sistemde 358 milyar lira birikti

Türkiye Sigortalar Birliği Başkanı Benli 2023 yılı hedefleri olan 17 milyon BES'li ve 500 milyar lira fon büyüklüğü hedefine çok daha erken ulaşacaklarını belirterek vatandaşın tasarrufun merkezine BES'i aldığını söyledi.

İslam Memiş, Altında yükseliş henüz başlamadı' dedi! Yükseliş için tarih verdi!

Altın, finans ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş YouTube kanalında ağustos ayına dair gram altın, dolar, Euro ve diğer gelişmelerle ilgili görüşlerini paylaştı.

Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son dakika! Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda TBM ile yapılan tünel açma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklaması...

Yabancı yatırımcılar İFM'de olmak istiyor!

Katılım finans sektör temsilcileri, İstanbul Finans Merkezi'nin yabancı yatırımcılar açısından önemli olduğunu dile getirerek yatırımcıların finans merkezinde olmak istediklerini dile getirdi. 

Kahramanmaraş'ta binalar fay hattı üzerinde!

Jeoloji mühendisi Dr. Alican Kop ve ekibi, fay hatlarını inceleyerek kritik uyarılarda bulundu. Alican Kop, Doğu Anadolu Fay Zonu'nun bazı kollarının şehir merkezine fazla uzak olmadığını belirtti.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda ilk tren raylarda!

İstanbul Havalimanı'nı şehir merkezine bağlayacak Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda ilk tren setinin imalatları bitirilerek raylara indirildi. Türkiye’nin en hızlı metrosunda kullanılacak tren setleri bu ay içerisinde birleştirilerek performans testlerine başlanacak...

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

Borussia Dortmund'un stadı hastaneye dönüşüyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulübü Borussia Dortmund, stadının tedavi merkezine dönüştürüldüğünü açıkladı.

halkbankasının finans merkezine taşınması Haberi

halkbankasının finans merkezine taşınması

Halk Bankası'nın İMKB'ye yaptığı açıklamada, İstanbul Anadolu yakasının finans merkezi haline getirilmesi kapsamında, Halk Bankası ile TOKİ arasında yer temini konusunda şifahi ön görüşmeler yapıldığını bildirdi.


Kaynak : Hurriyetemlak.com