23 / 04 / 2024

halklı Tema istanbul iletişim

halklı Tema istanbul iletişim

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Tema İstanbul projesinde 288 bin liradan başlayan fiyatlar!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından inşa edilen Tema İstanbul projesinin teslimleri için 2015 yılının Temmuz ayı planlanıyor. Tema İstanbul'da fiyatlar 288 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Mesut Arslan: Tema İstanbul yeni bir yaşam kültürü getirdi!

MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ, KANTUR- AKDAŞ Ortaklığı ile Atakent' te hayata geçirilen Tema İstanbul, 1.5 milyon metrekarelik devasa arazisi ve temalı eğlence parkıyla dikkat çekiyor...

Tema İstanbul eğlence parkıyla dikkat çekiyor!

Mesa Artaş, Öztaş, Kantur ve Akdaş Ortaklığı ile Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul, 1.5 milyon metrekarelik devasa arazisi ve temalı eğlence parkıyla dikkat çekiyor.

Tema İstanbul'a 5 milyon liralık satış ofisi hazır!

Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı'nın 2 milyar dolarlık yatırım ile Atakent'te hayata geçirdiği Tema İstanbul projesi için 5 milyon liralık satış ofisi inşa edildi.

Tema İstanbul'un sıradışı satış ofisi!

Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur - Akdaş ortaklığı ile Atakent ' te hayata geçirilen Tema İstanbul, çarpıcı satış ofisi ve ön peyzajı ile de beğeni topluyor...

Tema İstanbul sıradışı satış ofisi ile dikkat çekiyor!

Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul'un satış ofisi ve ön peyzajı, estetik tasarımlarının yanı sıra gerek çok yönlü efektif özellikleri, gerekse ekonomik, ekolojik kazanımlarıyla da dikkat çekiyor.

Tema İstanbul'a 1.176 öğrenci kapasiteli TED Koleji geliyor!

Tema İstanbul'da yapılacak okul belli oldu. Tema İstanbul içinde yapılacak TED Koleji kapsamında 1.176 öğrenci eğitim görebilecek. 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılacak koleje, dışarıdan da kayıt yapılabilinecek.

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor!

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor. Tema İSTANBUL, henüz yapım aşamasında iken bile gerçekleştirdiği ilkler ve enler ile öne çıkmaya devam ediyor.

Tema İstanbul projesinde 530 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Tema İstanbul projesinde yer alan daire seçeneklerinden 147 ila 175 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon konutların fiyatları 530 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul projesinde 1+1 daireler 280 bin TL'den başlıyor!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde 3 bin 614 adet konut yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 360 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerden 92 ila 129 metrekarelik alana sahip 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 360 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

halklı Tema istanbul iletişim Haberi

halklı Tema istanbul iletişim

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur işbirliğinde hayata geçirilen Tema istanbul Halkalı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Proje 1 milyon 550 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Tema istanbul Halkalı fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen proje 3 bin 531 adet daireden meydana geliyor.


Atakent Tema istanbul'da konutların büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projenin Temmuz 2015 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Tema İstanbul Rezidans'ın sosyal donatı alanları içerisinde; güvenlik, tema park, otopark, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center bulunuyor. Projenin konut alanı 333 bin metrekare olarak belirlendi.


Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka...