26 / 04 / 2024

haluk bozdoğan

haluk bozdoğan

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Beklenen İstanbul depremi 11 şehri etkileyecek! Deprem Bilimci tek tek açıkladı: Bu bir bölge depremi olacak!

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen İstanbul depreminin 11 şehri etkileyeceğini açıkladı. Peki bu iller hangileri? İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Büyük İstanbul depremi 7 şehri vurabilir! Uzman isim tarih verdi, peş peşe açıkladı! 7'den büyük...

Jeofizik mühendisi deprem bilimci Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul depremi hangi şehirleri etkileyecek? 

Marmara Denizi'nde Tehlike: Korkutan deprem riski!

Marmara Denizi'ndeki Kuzey Marmara fayının büyük bir deprem riski taşıdığını söyleyen Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, yapılan çalışmalara göre 2016-2030 arasında İstanbul ve Marmara çevresindeki 7 il ile 50 ilçenin yüzde 50 oranında etkilenebileceğini belirtti.

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

İstanbul'da 3 milyon 500 bin kişi kötü zeminde yaşıyor!

İstanbul'da zemini kötü bölgeler, kent genelinin yüzde 15'ini kapsamıyor. Fakat bu alanlarda milyonlarca kişi yaşıyor. 3 milyon 500 bin kişinin kötü zeminde yaşadığı açıklanırken, Jeolog Prof. Dr. Haluk Eyidoğan acilen yeni imar planlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Büyük Marmara depreminde son dakika! Resmen tarih verildi...

Son günlerde Türkiye genelinde ve Marmara Bölgesi'nde sık sık meydana gelen küçük şiddetlerdeki depremler, büyük İstanbul depremini akıllara getirdi. Peki bu küçük depremler büyük İstanbul depremini tetikler mi? Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, detaylı açıklamalarda bulundu.

Marmara depremi yaklaşıyor! Önlem almak şart!

Türkiye'nin bazı bölgelerinde dün meydana gelen depremden sonra akıllara beklenilen İstanbul depremi geldi.  Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan yaşanan depremlere ilişkin açıklamalar yaptı.

haluk bozdoğan Haberi

haluk bozdoğan

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, seçim zamanı şeffaf belediyelik anlayışına göre ihaleleri canlı olarak yayınladı. 

Belediye tesisleri meclis binasında önceden haberi duyurulan Tarsus Belediyesi’ne ait olan 44 gayrimenkulün ihale aracılığı ile kiraya verilmesi ve bazı istasyonlarının yer ihaleleri canlı yayında halka sunularak yapıldı. 

Karaman Habercisi’nin haberine göre, kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilen ihaleler sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yapılarak yayınlandı.

Yapılan ihalelerde 44 gayrimenkulün 22’si canlı yayın ile kiraya verilirken, geriye kalan 22 gayrimenkul için ise katılım olmadı. Katılımcı firmanın eksik belgeleri nedeni ile baz istasyonu yer ihaleleri başka bir tarihe ertelenmek zorunda kaldı.  

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan konuya dair şu açıklamaları yaptı, "Belediye başkanlığım sürecinde yapacağım her harcamanın hesabını vereceğim. Belediyemizde yapılacak her ihaleden herkesin...