28 / 03 / 2024

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...



Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, seçim zamanı şeffaf belediyelik anlayışına göre ihaleleri canlı olarak yayınladı. 

Belediye tesisleri meclis binasında önceden haberi duyurulan Tarsus Belediyesi’ne ait olan 44 gayrimenkulün ihale aracılığı ile kiraya verilmesi ve bazı istasyonlarının yer ihaleleri canlı yayında halka sunularak yapıldı. 

Karaman Habercisi’nin haberine göre, kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilen ihaleler sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yapılarak yayınlandı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Yapılan ihalelerde 44 gayrimenkulün 22’si canlı yayın ile kiraya verilirken, geriye kalan 22 gayrimenkul için ise katılım olmadı. Katılımcı firmanın eksik belgeleri nedeni ile baz istasyonu yer ihaleleri başka bir tarihe ertelenmek zorunda kaldı.  

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan konuya dair şu açıklamaları yaptı, "Belediye başkanlığım sürecinde yapacağım her harcamanın hesabını vereceğim. Belediyemizde yapılacak her ihaleden herkesin haberi olacak. Yeterliliği olan her firma ve isteyen herkes ihalelere girebilecek. Sermayeye ve ranta boyun eğmeden, şeffaf bir şekilde ihalelerimizi gerçekleştireceğiz. İsteyen herkes canlı yayında ihale sürecini takip edebilecek. Bu süreç bu şekilde devam edecek" dedi.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin ihalesi iptal edildi!

Dikili Devlet Hastanesi'nin ihale süreci mecliste!


Geri Dön