19 / 04 / 2024

Haluk Odabaşı

Haluk Odabaşı

Mareks Turizm ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haluk Odabaşı ve Hayrettin Odabaşı tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu

Haluk Pekşen'den Suriyeliler'e konut tepkisi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'de bulunan Suriyeli mültecilere konut müjdesinde bulunması muhalefetin tepkisine neden oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen bu fikre karşı çıktı.

Kepez Odabaşı Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Odabaşı Mahallesi'ne yapılan ortaokulun temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde, 3,5 milyon liraya mal olacak 16 derslikli ortaokulun bölge halkı için önemine değinildi.

Haluk Sur, Moody’s'in konut sektörü değerlendirmesini yorumladı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s dün yaptığı Türkiye konut sektörü açıklamasını GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur değerlendirdi. İşte Haluk Sur'un değerlendirmesi..

Haluk Şahin Yazgı sanayi mahallesi yatırımlarını inceledi!

Belediye kanalıyla yapılan hizmetleri incelemek üzere Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Sanayi Mahallesine giden Başkan Haluk Şahin Yazgı, Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ile mahallede bir dizi incelemelerde bulundu.

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Haluk Büyükbaş kimdir?

Adnan Odabaş: Yüzde 40 terk ile dönüşüm olmaz!

KARİYER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Üsküdar Kentsel Dönüşüm Platformu Başkanı Dr. Adnan Odabaş, dönüşüm kapsamına alınan arazilerin yüzde 40'ının kamuya terkinin kentsel dönüşümde sorunlar ortaya çıkaracağını söyledi.

Pavel Smirnov ve Haluk Yavuz, Akasya AVM'ye tırmandı!

3’üncü köprü inşaatına gizlice girerek, 350 metre yükseklikte selfie çeken macera tutkunu Pavel Smirnov bu kez de arkadaşı Haluk Yavuz’la birlikte bir AVM’nin 156 metrelik çatısına tırmandı.

Haluk Çelik: İnşaat sektörünün en büyük sorunu arsa!

İnşaat Mühendisi Haluk Çelik, inşaat sektörünün çektiği en büyük sorunun arsa olduğunu söyledi. Balıkesir'de artık yeni inşaat yapacak arsaların bulunmadığını, var olanların ise yüksek maliyetlerde olduğunu ve bunun emlak fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Haluk Sur Cushman'dan ayrıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Haluk Sur uluslararası emlak zinciri Cushman & Wakefield'in yönetiminden ayrıldı.

Haluk Şahin Yazgı'dan 100 milyonluk müjde!

Aksaray’a içme suyu müjdesi veren, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bizim 1,5 yıldır uğraşmış olduğumuz ve elhamdülillah orta vadede hesap ettiğimiz bir iş 2 gün önce Kalkınma Bakanlığı’mızın imzası ile tamamlanmış oldu" dedi

Haluk Pekşen: TBMM'ye Metro Kanun teklifi vereceğim!

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen insanların durumuna tepki gösterdi. Pekşen, 1 Kasım'dan sonra TBMM'ne Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Haluk Pekşen, Trabzon'a metro gelmesi için harekete geçti!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon’un sahipsiz olmadığını 1 Kasım’dan sonra TBMM’ne Trabzon için Hafif raylı sistem ve Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Haluk Pekşen'den imar affı müjdesi!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 1 Kasım seçimleri sonrasında CHP'nin iktidar veya iktidar ortağı olacağı Türkiye'de son 5 yıl içinde mesken olarak kullanılan ruhsatsız binalara ruhsat vereceklerini söyledi.

Haluk Odabaşı Haberi

Haluk Odabaşı

Mareks Turizm ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haluk Odabaşı ve Hayrettin Odabaşı tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. Mareks Turizm ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mareks Turizm ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 39. Sokak, No:8-10/A Giriş Kat...