24 / 04 / 2024

Haluk Sur kentsel dönüşüm açıklamaları

Haluk Sur kentsel dönüşüm açıklamaları

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Haluk Sur: Kentsel dönüşüm bir rant kapısı değildir!

GYODER Başkan Vekili Sur, kentsel dönüşümün daha çok rantın yüksek olduğu bölgelerde öne çıktığını belirterek, "Bu anlayış çok yanlış" dedi.

Haluk Sur: Sağlıklı dönüşüm için yatırımcı şart!

Cushman - Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı. Cushman &Wakefield Başkanı Haluk Sur, sağlıklı bir kentsel dönüşüm için geleneksel yöntemlerden ziyade, alternatif finans kaynaklara ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Haluk Sur: Kentsel dönüşüm için yılda 44 milyar lira lazım!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefieid Başkanı Haluk Sur, 20 yıl içinde 6,7 milyon konutun yenilenmesi planlanan kentsel dönüşüm kapsamında, yıllık yaklaşık 44 milyar TL finansmana ihtiyaç olduğunu söyledi...

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Sur'daki kentsel dönüşüm konutları için araştırma önergesi verildi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara yönelik sorunların tespit edilerek bu sorunlara çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

İstanbul'da 2 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Kurucu Üyesi Haluk Sur, ''İstanbul'da halihazırda mevcut konut sayısı 4-4,5 milyon adet. Araştırmalara göre, bunun yaklaşık 2 milyon adedinin kentsel dönüşümle yenilenmesi gerekiyor" dedi.

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. 293 ev 2019'un Haziran ayında teslim edilecek..

Antalya Sur Yapı Kepez fiyat listesi!

Antalya Sur Yapı Kepez fiyat listesi 107 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede ön satış avantajları sizleri bekliyor...

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat!

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 107 bin TL'den başlıyor. Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede dükkanlara da yer veriliyor...

Sur Yapı Antalya daire satış fiyatları!

Sur Yapı Antalya daire satış fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirildi...

Haluk Sur kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Haluk Sur kentsel dönüşüm açıklamaları

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, olası büyük depremde çok ağır ve ağır hasar alması beklenen binalardaki vatandaşların bir an önce kentsel dönüşüm için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini aktardı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; KENTSEV'den yapılan açıklamada, Emlak Katılım Bankası AŞ'nin, kentsel dönüşüm için tüm alanları kapsayan güçlendirme, yerinde dönüşüm ve alansal dönüşüm olmak üzere 3 ana finansman modeli geliştirdiği anımsatıldı. 

Açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un verdiği müjde ile Emlak Katılım Bankası'nın, kentsel dönüşüm ve güçlendirmede vatandaş için formül geliştirecek olmasının büyük bir heyecanla karşılandığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KENTSEV Başkanı Haluk Sur, İstanbul'da her binada ortalama 4 daire olduğunu belirterek, İstanbul'da muhtemel 7,5 ve üzeri şiddetli bir deprem senaryosunda çok...