26 / 04 / 2024

Haluk Tunçsu mersin açıklaması

Haluk Tunçsu mersin açıklaması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin'in en plansız kıyı kullanımıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "2015 yılı başı itibariyle kıyılardaki kamuya ait alanların hepsini Valilikten talep ettik" dedi

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

BİM CFO'su’dan açıklama! “Enflasyon bizi nereye götürür bilmiyoruz”

BİM CFO'su Haluk Dortluoğlu Bloomgberg HT'ye yılsonu enflasyon ve ciro beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

Mersin'de arazi dolandırıcılığı iddiası!

Türkiye'de çok sayıda yatırım yapan Lübnanlı iş insanı  Youssef Said Dargham dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Dargham, Mersin ve İstanbul’da yapacağı yatırımlar için anlaşma sağladığı kişilerin parayı aldıktan sonra kayıplara karıştığını dile getirdi. 

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen zanlılar yakalandı!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başkalarına sattıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik yapılan ikinci operasyonda yakalanan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Tunç Soyer'in Seferihisar'daki kaçak villasına suç duyurusu!

Seferihisar’daki zeytinliğine , “sıkma tesisi” için izin alıp havuzlu villa yaptıran CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında suç duyurusu yapıldı.

Mersin Büyükşehir Temmuz ayı Meclisi'nde kira konusu görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, su faturalarının 3 ay süreyle ertelenmes ive Büyükşehir’in kiracısı olan esnafın kira borçlarının 3 ay ertelenmesi için meclis kararı gerektiğini, Temmuz ayı meclisinde bu konuları gündeme getireceklerini söyledi.

Mersin Pamukluk Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına devam edilen Pamukluk Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı.

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Haluk Kayabaşı Kibar Holding'in CEO'su olacak!

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Mart ayı sonu itibariyle görevinden ayrılacak.

Haluk Tunçsu mersin açıklaması Haberi

Haluk Tunçsu mersin açıklaması


Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin'in en plansız kıyı kullanımıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "2015 yılı başı itibariyle kıyılardaki kamuya ait alanların hepsini Valilikten talep ettik. Ticari amaçlarla halktan uzaklaştırılmış kıyı alanlarının, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları, halkın dinlenmesine yönelik rekreasyon alanları olarak halka geri dönmesini sağlamayı amaçlıyoruz" dedi. 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen 'Kentsel Tasarım Çalıştayı' tamamlandı. İlki 2012 yılında Bursa'da, ikincisi gecen yıl yine Mersin'de yapılan Kentsel Tasarım Çalıştayı, bu yıl "Mersin kentinin denizle ilişkisini yeniden düşünmek: Kıyı alanlarının tasarımı" başlığıyla gerçekleşti. MEÜ Mimarlık Fakültesi, Ecole Nationale Superieure d'Architecture de Paris La Villette ile National Technical University of Athens'den 62 katılımcının yer aldığı çalıştay iki hafta sürdü. 

Çalıştay boyunca Atatürk Parkı, eski marina, stadyum,...