25 / 04 / 2024

Hamamyolu meydan düzenlemesi

Hamamyolu meydan düzenlemesi

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Ankara Kalesi Meydan Düzenlemesi 2 ayda tamamlanacak!

“Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmaları 2 ay içinde tamamlanacak.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

İzmir Torbalı Karakuyu Mahallesi meydan düzenlemesi hizmete açıldı!

Torbalı Belediyesi ilçenin çehresini değiştirecek meydan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İlçenin Karakuyu Mahallesi'nde meydan düzenlemesi tamamlanarak hizmete açıldı.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı yeniden düzenlenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Şehit Makbule Hanım Meydan düzenlemesi, Pazaryeri ve Kapalı Otopark için protokol imzalandı.

Taksim Meydanı düzenleme çalışmalarında son durum ne?

Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmaları aralıksız devam ediyor, çalışmalar kapsamında Mete Caddesi Yağmursuyu Hattı İletim Kanalı yapılacak, iki etapta yapılması planlanan çalışmaların 1. Etabı 15 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak

Melikgazi Kıranardı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi. Meydan düzenlemesi, Erciyes’e yakışır oldu.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik düzenlemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü karayolu alt geçidi ve meydan projesi çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda 10 günlük geçici trafik düzenlemesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı düzenlemesinde sona gelindi!

Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi ve yeraltı otoparkı çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi.

Küçükçekmece Sultanmurat Meydan düzenlemesi başladı!

Küçükçekmece Belediyesi, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.Kapalı Pazar Yeri ve Yeraltı Otoparkı projesinin temel atma töreni gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi Sultanmurat Meydan Düzenlemesi içinde startı verdi.

Taksim Meydanı düzenleme çalışmaları başladı!

Piyalepasa Cami Zeminaltı Otoparkı ve Çevre Düzenlemesi’nin temelini atan Başkan Kadir Topbaş, Taksim Meydanı düzenlemesinin de başladığını müjdeledi. Topbaş çalışmaların çevreye rahatsızlık vermeden bölüm bölüm yapılacağını söyledi...

Hamamyolu meydan düzenlemesi Haberi

Hamamyolu meydan düzenlemesi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen ve Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilen "Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme" projesi tamamlandı.

Türkiye'nin sayılı cadde / sokak dönüşüm projelerinden olan Hamamyolu Urban Deck; Odunpazarı'nın kentsel dokusuna entegre, her yaş grubuna hitap eden bir yaşam alanı sunuyor.