25 / 04 / 2024

Hamdi Akından Atatürk Havalimanı açıklaması

Hamdi Akından Atatürk Havalimanı açıklaması

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Danıştay 13. Dairesi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesini iptal etti!

Danıştay 13. Dairesi tarafından Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi inşaatının Cumhurbaşkanlığı’nın icraat programında olmasının ‘ihalede ivedilik’ şartını yerine getirmediğini ifade etti. Alınan bir son dakika kararıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ihalesi iptal edildi.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı tepkisi: Dünyanın ilk 10 havaalanından birini yıkıyorsunuz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım ile ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dile getirdi. Peki Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili neler dedi? İşte İmamoğlu'nun o açıklaması.... 

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı açıklaması: 2023’ten sonra açacağız!

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'nın yeniden açılacağını dile getirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Atatürk Orman Çiftliği açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Atatürk Orman Çiftliği açıklaması ile ilgili açıklama yaptı.

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Selanik Başkonsolosluğu'ndan Atatürk evi açıklaması!

Selanik Başkonsolosluğu yaptığı açıklamada Atatürk Evi'nin yapılacak bakım nedeniyle 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyarete kapalı olacağını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı'nın hastaneye dönüştürülmesi için öneri!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok boş ve kapalı alanı bulunan Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında geçici hastaneye dönüştürülmesini istedi…

Atatürk Havalimanı'nın kar kaybı bakanlık tarafından ödenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İstanbul Havalimanı’nın hizmete açılması ile, sözleşme süresi bitmeden kapatılan Atatürk Havalimanı nedeni ile TAV’a “yabancı ortağı bulunduğu” gerekçesi ile kâr kaybının ödeneceğini belirtildi...

Hamdi Akından Atatürk Havalimanı açıklaması Haberi

Hamdi Akından Atatürk Havalimanı açıklaması

Hamdi Akın,  ''Gerçekten çok çalıştık ve olmadık yerlerde, projeler, maketler hazırlattırdık ve bu da mümkündü.Tabii ki o da bir gün dolacaktı, tabii ki 3'üncü havalimanı bir gün lazım yani İstanbul'a bir havalimanı daha elbette lazım. Hiç bunda bir endişe yok ama yapılacak havalimanını, ben olsaydım, bu kadar büyük tutmazdım"dedi Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pistin yapılması ve kapasitesinin artırılması için çok uğraştıklarını belirterek, "Tabii ki o da bir gün dolacaktı, tabii ki 3'üncü havalimanı bir gün lazım yani İstanbul'a bir havalimanı daha elbette lazım. Hiç bunda bir endişe yok ama yapılacak havalimanını, ben olsaydım, bu kadar büyük tutmazdım" dedi.Akın, Uludağ Üniversitesi tarafından bir otelde düzenlenen "Bursa'da Markalaşma Yolunda Bir Adım Daha-İş...