26 / 04 / 2024

Hamdi Topçu sinpaş gyo

Hamdi Topçu sinpaş gyo

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Hamdi Topçu Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'na seçildi!

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu,olağan genel kurul toplantısında Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu'na seçildi.

Hamdi Topçu kimdir?

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu'na seçildi. Peki, Hamdi Topçu kimdir? İşte Hamdi Topçu..

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar?

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Sinpaş Time'dan, Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak..

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

Hamdi Topçu sinpaş gyo Haberi

Hamdi Topçu sinpaş gyo

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yapılanması hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun denetimden sorumlu komite üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına, Başkanlığa Hamdi Topçu ve Üyeliğe Bekir Uzun‘un atanmasına karar verildi.

Sinpaş GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu komite yapılanmasına ilişkin olarak 14.06.2019 tarihi itibariyle aşağıdaki kararları almıştır.

1. Denetimden sorumlu komite üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına, Başkanlığa Hamdi Topçu ve Üyeliğe Bekir Uzun ‘un atanmasına,

2. Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmek kaydıyla Kurumsal Yönetim Komitesi'nin başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 3 üyeden oluşmasına,     Başkanlığa Bekir Uzun ve Üyeliğe Hamdi Topçu ile Özgür Fırat Certel'in...