24 / 04 / 2024

Hamza Sorgucu aday

Hamza Sorgucu aday

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu kimdir? Hamza Sorgucu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu'nun biyografisi bu haberde...

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

İşte Hamza Arda Turan'ın odası!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Akif Hamzaçebi: Kanal İstanbul konusunda Erdoğan'ı ikna edeceğiz!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, şehri felç edeceğini savunduğu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.

Ali Hamza Pehlivan hizmet binaları inşaatlarını inceledi!

Vali Ali Hamza Pehlivan Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ile Milli Emlak Müdürlüğü’nü ziyarette bulundu. 

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Hamza Dağ: Kentsel dönüşümde vatandaş mağdur olmamalı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kentsel dönüşüm konusunda açıklamalarda bulundu. Dağ, ''Kentsel dönüşüm konusunda en önemli kıstas vatandaşların mağdur olmamasıdır'' diye konuştu.

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Akif Hamzaçebi: Kapalıçarşı son yıllarda can çekişiyor!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, "3 bin 600 dükkanın olduğu bir çarşıdan söz ediyoruz. Ama bu çarşı son yıllarda can çekişiyor." ifadelerini kullandı...

Hamza Dağ'dan İzmir'e TOKİ müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaptığı açıklamada “Karabağlar, Bayraklı, Bornova ve Çiğli’de uygun arazi bulduğumuz yerlerde TOKİ projelerini hayata geçireceğiz.” dedi

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Hamza Sorgucu aday Haberi

Hamza Sorgucu aday

Hamza Sorgucu kimdir?

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu kimdir? Hamza Sorgucu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1955 Elazığ Palu doğumluyum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Elazığ’da tamamladım. Malatya Ticari Bilimler Akademisinde Öğrenim gördüm. 


1979-1981 yıllarında İstanbul Hukuk fakültesinde öğrenimimi sürdürürken ailevi nedenlerle üniversiteyi bırakıp Elazığ’da ticari faaliyete başladım. 1984-2000 yılları arasında Elazığ’da turizm sektöründe kurmuş olduğum firmam ile ticari faaliyette bulundum. Bu dönemde Beritan Sor-Kop Kooperatifini kurarak Beritan aşiretinin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarda bulundum. 


4 yıl Elazığ Amatör Spor Klüpleri (ASFK) Başkanlığını yaptım, Elazığ Spor II. Başkanlığı görevlerinde bulundum. Ayrıca Palu Beritan Spor ve Kovancılar Spor Klüp yöneticiliği görevlerinde bulundum. Çeşitli okullarda aile birliği görevlerinde bulundum. 


Halen Elazığ ve çevre illerine güvenlik sektöründe hizmet vermekteyiz. Evli ve üç çocuk...