25 / 04 / 2024

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat adres 

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat adres 

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Han Cars Otomotiv İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Cars Otomotiv İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Bağ-Kur'lular ve Ev Hanımlarına Erken Emeklilik Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği emeklilik reformu kapsamında, Bağ-Kur'lular ve ev hanımları için erken emeklilik imkanı geliyor. Bağ-Kur'lular için yapılan düzenlemeyle birlikte 1 milyon küçük esnafın 5 yıl erken emekli olabileceği belirtiliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere 1.700 TL maddi yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi çocuklu aileler için bir maddi yardım programı başlatmıştır. Bu program sayesinde, belirli başvuru şartlarını karşılayan ev hanımları ve çalışan kadınlar, aylık olarak 1.700 TL maddi yardım alabilecektir.

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Çelik, Selim Çelik ve Yavuz Şahin ortaklığında kuruldu.

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Kadınlar için emeklilik müjdesi açıklandı! Bakın detaylar neymiş!

Kadınlara yönelik sağlanan önemli yeniliklerden biri de emeklilik sistemi olacak. Yakında uygulamaya konulacak bu sistemin seçimlerin ardından düzenlenmesi planlanıyor. Milyonlarca ev hanımı ve anne, hem sosyal güvenlik haklarına sahip olacak ve en önemlisi de emekli olma haklarını elde edebilecekle

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Beklenen an geldi! Ev hanımları ve emeklilere ödeme yapılacak! 6 bin TL’yi hemen PTT’den alın!

PTT nakit ihtiyacı olanlar vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. İşte o kampanyaya dair detaylar!

EYT'liler dikkat! Yeni yıla girmeden hemen bunu yapın! Borçlanma tutarı artacak! 

Asgari ücrette yeni tarifeyle birlikte 1 Ocak 2023 itibarıyla doğum, yurtdışı ve askerlik borçlanmalarının maliyeti de yükselecek. İşte EYT'lileri ilgilendiren o ayrıntılar...

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat adres  Haberi

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat adres 


Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları aşağıdaki gibidir. 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatını yapmak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...