25 / 04 / 2024

hande ataizi aura bodrum

hande ataizi aura bodrum

Hande Ataizi Bodrum'da 500 bin YTL'ye ev aldı! Proje nerede? Hangi şirket yapıyor?

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Hande Ataizi: Bodrum’da evim var!

Bodrum’daki işletmelerin fahiş fiyat politikaları nedeniyle yaz boyunca gündemden düşmediği hatırlatılan Hande Ataizi, ''Bodrum’da evim olduğu için bu durumdan pek etkilenmedim ama tabii ki fiyatlar çok yüksek'' dedi.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Hande Ataizi'nin boşanma meselesi tapudan çıktı!

Güzel oyuncu Hande Ataizi boşanma iddialarını yalanladı. Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile arada sıkıntılar yaşadığını ancak boşanmayacaklarını ifade etti...

Ömerli Tepe Aura satış fiyatı!

Ömerli Tepe Aura projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL'den başlıyor. Tepe Aura projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

Tepe Aura ön satışta! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Tepe Aura projesinde ön satışlar başladı. 2+1, 3+1, 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks konut tiplerinin yer aldığı projede metrekare fiyatı 5 bin 800 TL'den başlıyor.

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Cebeci Aura İzmir fiyatları 295 bin TL'den başlıyor!

Cebeci Aura projesi İzmir Ulukent'te Cebeci İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Hande Yener, Zekeriyaköy'den 1.2 milyon TL'ye ev aldı!

Hande Yener, geçtiğimiz ay oyuncu Cem Şenol ile nişanlanmıştı. Yener, Şenol ile evlendikten sonra yaşamak için yeni bir ev satın aldı. Şarkıcı, Zekeriyaköy'den aldığı eve 1 milyon 250 bin lira ödedi.

Hande Yener, Miami kulübü için Kasım'da anlaşacak!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam geliri Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği'ne bağışlanan bir gecede sahne aldı.

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

hande ataizi aura bodrum Haberi

hande ataizi aura bodrum

Parasını gayrimenkule yatıran ünlülerin arasına sinema sanatçısı Hande Ataizi de katıldı. Hande Ataizi, Yapı Endüstrisi'nin Gümbet'te yapımı devam eden Aura Bodrum Projesi'nden ev aldı.

Yatırım araçları arasında cazibesini her zaman koruyan gayrimenkul, ünlülerin de en gözde yatırım aracı olmayı sürdürüyor. Sinema sanatçısı Hande Ataizi de gayrimenkule yatırım yapan ünlüler arasında yerini aldı ve Yapı Endüstrisi'nin Gümbet'te yapımı devam eden Aura Bodrum Projesi'nden ev satın aldı.

Bodrum'da doğayla barışık, farklı konseptli konut alanları oluşturan Yapı Endüstrisi'nin projeleri sanat dünyasının da ilgisini çekmeyi başardı ve pek çok sanatçıyı Bodrumlu yaptı. Yapı Endüstrisi'nin gerçekleştirdiği projeyle Bodrum'da evlenenler kervanına katılan Hande Ataizi, yeni evini Haziran ayında teslim alacak.