26 / 04 / 2024

Hande Ataizi kimdir

Hande Ataizi kimdir

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Hande Tibuk Kimdir? Hande Tibuk nerede doğdu?

Hande Tibuk kimdir? Hande Tibuk’in mesleği nedir? Hande Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Hande Ataizi: Bodrum’da evim var!

Bodrum’daki işletmelerin fahiş fiyat politikaları nedeniyle yaz boyunca gündemden düşmediği hatırlatılan Hande Ataizi, ''Bodrum’da evim olduğu için bu durumdan pek etkilenmedim ama tabii ki fiyatlar çok yüksek'' dedi.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Hande Ataizi'nin boşanma meselesi tapudan çıktı!

Güzel oyuncu Hande Ataizi boşanma iddialarını yalanladı. Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile arada sıkıntılar yaşadığını ancak boşanmayacaklarını ifade etti...

Hande Ataizi evi için çiçek baktı!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, Nişantaşı'ndaki evinin balkonu için çiçek almaya çıktığını belirtti.

Hande Kalender kimdir?

Lisans eğitimi sırasında dahil olduğu anonim. ekibinin bir parçası olmayı sürdüren Mimar Hande Kalender kimdir? Hande Kalender, hangi işlerde görev aldı? İşte Hande Kalender..

Hande Suher kimdir?

Yüksek Mühendis Mimar Hande Suher, 21 Şubat 2016 tarihinde vefat etti. Peki, Hande Suher kimdir? Hande Suher, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Hande Suher..

Hande Yarımbıyık kimdir?

Mimar Hande Yarımbıyık kimdir? Mimar Hande Yarımbıyık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Hande Yarımbıyık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hande Yarımbıyık...

Hande Sancaklı Şahin kimdir?

Mimar Hande Sancaklı Şahin kimdir? Mimar Hande Sancaklı Şahin bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hande Sancaklı Şahin, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Hande Sancaklı Şahin...

Hande Osma kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO CFO'su Hande Osma kimdir? Hande Osma, Yapı Kredi Koray GYO CFO görevinden önce hangi görevlerde çalıştı? İşte Hande Osma kimdir sorusunun yanıtı olarak Hande Osma özgeçmişi, biyografisi...

Hande Uğur Balçu kimdir?

Mimar Hande Uğur Balçu kimdir? Mimar Hande Uğur Balçu, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Hande Uğur Balçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Hande Ataizi kimdir Haberi

Hande Ataizi kimdir

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından Hande Ataizi, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. 

Gazete Yenigün Gazetesi'nde yer alan habere göre, tekstil sektöründe kendini geliştimek isteyen Ataizi, kendi tasarladığı kıyafetleri açapı planladığı mazağazında satacak.

Bu aralar hizmete açmayı plandığı mağazası için uğraşan Ataizi, Nişantaşı civarında kiralık dükkan arıyışına girdi. Ataizi’nin ürünleri, çeşitli mağazalarda...