27 / 04 / 2024

Hangi bölgelerde ofis

Hangi bölgelerde ofis

Gayrimenkul sektöründe yatırımcıların yüzünü güldüren sadece konut projeleri değil. Son yıllarda ard arda inşa edilen ofis projeleri yabancı yatırımcılarında ilgi odağı haline geldi.

Aktif fay haritası güncellendi! Artık hangi bölgelerde deprem riski yüksek? Deprem uzmanı tek tek sıraladı! 

Türkiye Maden Tetkik Araştırma Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin aktif fay haritasını güncelledi ve yeni fay hatları belli oldu. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Kamu personeline deprem tazminatı ne zaman yatacak? Hangi çalışan kaç lira ödeme alacak? 

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde görevde bulunan kamu personelleri için tazminat ödenecek. Peki hangi çalışan kaç lira ödeme alacak? 

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'da deprem olma olasılığı arttı!

Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, merkez üstü Kahramanmaraş olan iki depremden sonra hangi bölgelerde deprem riskinin arttığını anlattı. İşte detaylar!

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı! Deprem riski yüksek bölgelerde yeni uygulama

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem riski yüksek bölgeler de yeni bir uygulama hayata geçirdi. Yeni uygulamaya göre, deprem riski yüksek bölgelerde yüksekliği 70 metreyi geçen binalar için ve güçlendirme işlerinde yapı sahibi tarafından tasarım gözetmenliği hizmeti alınacak.

Konut fiyatları hangi bölgelerde arttı?

Konut fiyatlarında son dönemde bir hayli artış yaşanıyor. Artan enflasyonla birlikte il il konut fiyatlarındaki yüzdelik artışı sizler için bir araya getirdik.

Faiz indirimi sonrası hangi bölgelerde arsalar değerlendi?

Kamu bankaları tarafından konut kredisinde faiz indirimi kararı ile bazı bölgelerde arsa fiyatları tavan yaptı. İşte Türkiye genelinde arsa fiyatlarının tavan yaptığı o kentler...

Kent merkezlerinde konutta arz eksikliği var!

Türkiye'de son zamanlarda konut arzındaki eksiklik gündemdeki yerini koruyor. Peki, sektörde son durum ne? En çok hangi bölgelerde arz eksikliği var? 

İstanbul'da en yüksek kiralar hangi bölgelerde?

İstanbul'da kira ücretleri rekor seviyelere ulaştı. Özellikle Sarıyer'e bağlı Rumelihisarı'nda kiralar neredeyse yüzde 290 yüksek.

Perakendeciler yazlık bölgelerde mağaza açıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle yazlık bölgelere göçler artınca perakendeciler de çareyi yazlık bölgelerde şube açmakta buldu. Büyükşehirlerde kepenk indiren esnaf tatil bölgelerinde hizmet vermeye başladı. 

Hangi bölgelerde ofis Haberi

Hangi bölgelerde ofis

İstanbul Maslak'ta başlayan ofis yatırımı rüzgarı, Ataşehir, Kağıthane ve Kavacık'tan sonra ulaşımın kolay olduğu tüm semtleri sardı. Bu alandaki yatırımlar 2015'te zirve yaptı.



Şirketlerin çoğu artık satış stratejisini Ortadoğu, Rusta ve Uzakdoğu pazarı üzerinden belirliyor. Ofis projelerinin karlı yatırımlar haline gelmesi inşaat firmalarında iştahını kabartıyor. 5-6 yıl öncesine kadar stüdyo daire planı olmayan projelerin yeni halkalarında bu tip dairelere yer veriliyor.




İstanbul'un 12 ofis bölgesi 

İSTANBUL'DA değeri günden güne artan LeventBüyükdere Caddesi (Şişli, Etiler, Levent, Maslak)üzerindeki yatırımlara artık yenileri ekleniyor. Türkiye'nin yeni finans merkezi Ataşehir'e rağbet başta olmak üzere Kozyatağı, Ümraniye, Kavacık, Kartal-Pendik, Kağıthane, Üsküdar ve Kadıköy'ün ana arterlere yakın noktaları, Kurtköy ve Atatürk Havalimanı bölgesi, Bayrampaşa merkez. Beyoğlu'nda Taksim-Haliç bölgeleri ve Beşiktaş'taki ofis yatırımları art arda geliyor. Geniş metrekareli ofislere ihtiyaç...